Alytuje varžėsi jaunieji vandensvydininkai: medalius išsidalijo šeimininkai ir svečiai iš Varšuvos bei Rygos

Baigėsi tris dienas trukęs dvyliktasis tradicinis tarptautinis jaunių vandensvydžio turnyras „Alytus 2024“, kuriame dalyvavo gausus būrys vandensvydininkų iš Varšuvos „Palac Mlodziežy, Rygos „Sharks“, Klaipėdos „Baltijos“ klubų, Kauno plaukimo mokyklos, Sostinės sporto centro ir Alytaus sporto ir rekreacijos centro.

Iki paskutinių turnyro rungtynių nebuvo aišku, kuria tvarka turnyrinėje lentelėje išsirikiuos keturios komandos. Tai rodo, jog visuose iš turnyre sužaistų penkiolikos rungtynių vyko įnirtingos kovos dėl prizinių vietų.

Pirmąją vietą, įveikę visus varžovus, iškovojo Varšuvos sportininkai. Sidabro medaliais, surinkę po lygiai taškų su Rygos ir Vilniaus komandomis dėl geresnio įvarčių santykio tarp šių trijų komandų, pasipuošė Alytaus sportininkai, trečiąją vietą užėmė Rygos vandensvydininkai.

 

Alytiškiai turnyre iškovojo pergales prieš Kauno, Vilniaus ir Klaipėdos komandas bei patyrė du pralaimėjimus.

Turnyro kovas stebėjo ir apdovanojimus teikė Alytaus miesto savivaldybės vicemerė Jurgita Šukevičienė, Švietimo ir sporto skyriaus specialistė Aušra Baužytė, tarybos narys Mindaugas Šima.

Nuo šių mokslo metų pradžios Alytaus vandensvydžio treneriams talkina juodkalnietis Igoris Martinovičius. Juodkalnija – šalis, kurioje vandensvydis yra labai aukšto lygio ir labai mėgstama sporto šaka.

Alytaus miesto vaikus, norinčius išmokti gerai plaukti ir visapusiškai augti, kviečiame lankyti vienos seniausių iš olimpinių sporto šakų, vandensvydžio treniruotes Alytaus sporto ir rekreacijos centre. Telefonas pasiteirauti: 8 686 02052.

Informaciją parengė treneris Tomas Vainikonis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *