Geriausių 2023 metų Alytaus miesto sportininkų rinkimai: siūlykite kandidatus

Alytaus miesto savivaldybė renka geriausius 2023 m. Alytaus miesto sportininkus. Kviečiame siūlyti asmenis, nusipelniusius paskelbtose apdovanojimų kategorijose. Į nominacijas gali pretenduoti Alytaus miesto garbę sporto pasaulyje garsinantys sportininkai, komandos, klubai, treneriai.

Nominacijos:

1. Metų sportininkas, -ė (dešimtukas)
2. Metų sportininkas, -ė, su negalia (trejetukas)
3. Metų sporto komanda (vyrų ir moterų)
4. Populiariausias metų sportininkas, -ė
5. Metų proveržis
6. Metų sporto treneris, -ė
7. Metų meistrų (veteranų) sportininkas, -ė
8. Metų sporto renginys
9. Metų sporto rėmėjas, -a
10. Aktyviausias metų sporto klubas
11. Už viso gyvenimo nuopelnus sportui

Iki 2024 m. sausio 22 d. 00.00 val. konkurso dalyviai ar juos deleguojanti įstaiga, sporto klubas ar organizacija turi pateikti tinkamai užpildytą dalyvio paraišką su papildomais dokumentais.

Pasirašytą ir skenuotą (nufotografuotą) paraišką kartu su dviem nuotraukomis (jpg formatu) atsiųsti elektroniniu paštu ausra.bauzyte@alytus.lt arba kęstutis.dambrauskas@asrc.lt.

Kartu su dalyvio paraiška pateikiamos ir dokumentų kopijos (varžybų protokolai, diplomai ir kt.), liudijančios sportininko, sporto komandos, sporto klubo ar kitos organizacijos nuopelnus bei sportinius laimėjimus per paskutinius kalendorinius metus.

Konkursas vyks dviem etapais: pirmajame etape pretendentus į nominacijas siūlo gyventojai, o antrajame etape savo nuomonę pareiškia Alytaus miesto sporto taryba.

Geriausių 2023 m. Alytaus miesto sportininkų pagerbimo vakaras vyks 2024 m. vasario 6 d. 17.30 val. Alytaus miesto teatre. Renginio metu bus apdovanojami ir Alytaus sporto ir rekreacijos centro geriausi sportininkai. Visą su renginiu susijusią informaciją rasite interneto svetainėje www.alytus.lt.

Dalyvio paraiška

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *