Sugrįžęs architektas savivaldybėje neužsibuvo: atleistas bendru sutarimu

M. Matažinskas

Alytaus miesto savivaldybė atsisveikino su Architektūros, urbanistikos ir žemėtvarkos skyriaus vedėjo pavaduotoju, savivaldybės vyriausiojo architekto pareigas ėjusiu Mindaugu Matažinsku. Praeitą penktadienį jis buvo atleistas iš pareigų bendru šalių sutarimu.

„Tiesiog pasikalbėjome ir kartu sutarėme, kad tai būtų geriausias sprendimas“, – portalui Dzūkijosveidas.lt sakė Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Rakaitis.

Darbą savivaldybėje palikusiam M. Matažinskui buvo išmokėta 4 mėnesių vidutinio darbo užmokesčio išeitinė išmoka bei kompensacija už 84 dienas nepanaudotų atostogų, tai yra 8 525 Eur suma „į rankas“.

Susisiekti su pačiu M. Matažinsku portalui Dzūkijosveidas.lt telefonu nepavyko.

Primename, jog M. Matažinskas trumpam į darbą savivaldybėje sugrįžo po to, kai praeitų metų gruodžio pradžioje Kauno apygardos teismas priėmė išteisinamąjį nuosprendį piktnaudžiavimo tarnyba ir dokumentų klastojimo byloje. Iki atleidimo, tai yra sausio 4 dienos, jis dvi savaites atostogavo.

Sausio 3 dieną Architektūros, urbanistikos ir žemėtvarkos skyriaus vedėjo pavaduotojos savivaldybės ir vyriausiosios architektės pareigas pradėjo eiti Jurgita Kalvinskaitė. Į šias pareigas ji pateko tarnybinio kaitumo būdu. Iki šiol J. Kalvinskaitė dirbo Kauno rajono savivaldybės Urbanistikos skyriaus vedėjo pavaduotoja, taip pat ėjo vyriausiosios architektės pareigas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *