Geriausia dovana mokytojui – bilietas į teatrą + MASAŽAS dovanų?

D. Matvejev nuotr.

„Trys, keturi… laikas ŠVENTEI ir DOVANOMS!“

Kaip pasveikinti mylimą M O K Y T O J Ą artėjančios tarptautinės mokytojo dienos proga? Kokį A Č I Ū jam ištarti? Bilietas į Alytaus miesto teatrą geriau nei gėlės žiedas!

MOKYTOJO DIENĄ dovanok bilietą į nuotaikingą, linksmą, įkvepiantį ir stebinantį spektaklį „Viešbutis. Renesansas“ N-14 (rež. Matteo Spiazzi). Spektaklio metu – vienas laimingasis bus apdovanotas teatro draugų dovana – ,,Šiltos rankos RenatosMasažai” dovanų kuponu!

Spalio 6️ d. 18 val. Alytaus miesto teatre!

Bilietą gali įsigyti čia: https://kakava.lt/renginys/viesbutis-renesansas/3859/10910 arba teatro kasoje.

DVIGUBA dovana MOKYTOJO DIENOS PROGA? Patinka? Paskubėk ir nupirk MOKYTOJUI laimingą bilietą! Gėlė nuvys, o įspūdžiai teatre liks!

***

Apie spektaklį „Viešbutis. Renesansas“

Viešbučiai yra mažos tikrovės dalelės – tai miestai mieste. Mes dažnai galvojame apie viešbutį kaip vietą atsipalaiduoti ar laukti, tačiau retai susimąstome apie tai, kiek viešbučio kambarys gali būti svetimas kasdienybei, vieta anapus laiko, kur galime susitikti su savo praeities vaiduokliais. Vieta, kur kartą patirtos ryškiausios emocijos gali pasikartoti dar kartą.

O gal būtent ten, viešbutyje, galime būti tokie, kokie esame iš tikrųjų?

Ir daryti tai, ko niekada sau neleisime kasdieniniame gyvenime.

Viešbučio kambarys, kuriame daug istorijų, susipina į fragmentišką pasakojimą. Kaip dėlionė, sukomponuota istorijoje skirtingų žmonių, kuriuos vienija vienas tikslas – asmeninės laisvės paieškos.

Istorinis laikotarpis, kuriame vyksta spektaklis, apima paskutinį sovietinio režimo laikotarpį, visiškai kitaip suvokiant laisvę nei šiandien.

Kiekvienas iš mūsų turi savo viešbutį, vieta, kurioje esame, esame mes ir niekas kitas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *