Kviečia žingsniuoti Alytaus rajone ir gauti Prezidento apdovanojimą

Kas suskaičiuos daugiau žingsnių – Daugai ar Miroslavas, Simnas ar Krokialaukis? O gal Pivašiūnai? Alytaus rajono savivaldybė kviečia seniūnijų gyventojus dalyvauti Nacionaliniame judumo iššūkyje „Miestelių iššūkis“ ir pasivaržyti tarpusavyje. Aktyviausių laukia specialūs apdovanojimai LR Prezidentūroje!

Nacionalinį judumo iššūkį globoja Lietuvos Respublikos prezidentas, organizuoja ėjimo programėlė #walk15. Žingsniai bus skaičiuojami nuo rugsėjo 16 iki lapkričio 16 d.

Kviečiame Alytaus rajono gyventojus jungtis į „Miestelių iššūkį“ ir kartu atstovauti Alytaus rajonui bei siekti puikių rezultatų. Gali dalyvauti kaimas, gyvenvietė, miestelis ir miestas, turintis nuo 500 iki 3 000 gyventojų. Trijų aktyviausių iššūkio dalyvių ir vieno didžiausią žingsnių vidurkį išlaikiusio miestelio (turinčio 15 ir daugiau dalyvių) lauks specialūs apdovanojimai Prezidentūroje.

Pakvieskite prisijungti prie „Miestelių iššūkio“ draugą, kaimyną, bendradarbį, bendramokslį – ir žingsniuokite!

Kurkime bendrystę ir sveikesnius įpročius kartu! Siekdami bendro tikslo dar labiau vieni kitus pažinsite, susidraugausite, bendrausite ir būsite sveikesni!

Iššūkis prasideda šeštadienį!

Kaip prisijungti prie iššūkio?

(svarbu: nuorodą reikia spausti telefone).

 

(svarbu: nuorodą reikia spausti telefone).

 

  • walk15 paspaudę „Miestelių iššūkis“ galite susirasti savo miestelį ir prisijungti jau prie dalyvaujančių iššūkyje gyventojų, sukurti komandą ir pakviesti į ją jungtis kitus.

 

Jeigu kiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis el. paštu info@walk.app arba telefonu +370 699 79 877.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *