Buvusi Alytaus rajono vicemerė darbuosis Varėnoje

Nuo rugpjūčio 21 d. Varėnos rajono savivaldybės gydytoja (vyriausiąja specialiste) pradės dirbti Dalia Kitavičienė.

D. Kitavičienė Vilniaus universitete yra įgijusi Biomedicinos mokslų magistro laipsnį.

Iki šiol yra dirbusi VšĮ Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centre visuomenės sveikatos specialiste, Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktore, Alytaus rajono savivaldybės gydytoja, Alytaus rajono mero pavaduotoja, dvi kadencijas dirbo Lietuvos savivaldybių asociacijos Sveikatos reikalų komitete, taip pat, jau ne vienerius metus dirba lektore Alytaus kolegijoje.

Ankstesnėse pareigose įgytos kompetencijos ir įgūdžiai padės D. Kitavičienei kuo geriau atlikti pareigas Varėnos rajono savivaldybės administracijoje.

Sveikatos sistemos išmanymas, patirtis rengiant savivaldybės ir valstybės lygmens teisinius dokumentus, koordinuojant, valdant ir įgyvendinant įvairaus lygmens projektus, žinios informacijos kaupimo, apdorojimo, sisteminimo ir apibendrinimo srityje, priklausomybės ligų prevencijos ir žalos mažinimo bendruomenėje, tikslinių programų inicijavimo, rengimo, įgalinimo srityse – tai vertingos žinios ir patirtys, sukauptos skirtinguose darbuose, kurios neabejotinai bus naudingos dirbant Varėnos rajono savivaldybės gydytoja.

D. Kitavičienė yra iniciatyvi, komunikabili, geba dirbti komandoje. „Ne vienus metus dirbdama vadovaujamą darbą įgijau komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžius, esu ryžtinga ir gebu savarankiškai priimti sprendimus. Taip pat turiu komandinio darbo ir organizacijos atstovavimo patirtį.“ – sako D. Kitavičienė. Jai nestinga kompetencijų ir teisės aktų projektų rengimo srityje bei lyderystės gebėjimų.

Už iniciatyvas ir pagalbą priklausomybės ligomis sergantiems asmenims 2013 m. yra apdovanota „Lietuvos garbės“ apdovanojimu, o 2018 m. Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė apdovanojo ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu.

Varėnos rajono savivaldybės informacija

Vienas komentaras apie “Buvusi Alytaus rajono vicemerė darbuosis Varėnoje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

REKOMENDUOJAMI VIDEO

TAIP PAT SKAITYKITE