Futbolo turnyre „Maiklo Cup 2023“ – „Dainavos“ veteranų triumfas

Marijampolėje vyko tradicinis veteranų futbolo turnyras „Maiklo Cup 2023“, kuriame dalyvavo Alytaus, Klaipėdos, Kauno rajono, Marijampolės, Plungės ir Šilutės futbolo veteranai. Taurę iškovojo be kluptelėjimų turnyre žingsniavę Alytaus „Dainavos“ veteranai.

Komandos buvo suskirstytos į dvi grupes. Pirmoje grupėje žaidė Alytaus, Klaipėdos ir Šilutės veteranai, o antrojoje susitiko Kauno, Marijampolės ir Plungės veteranų komandos. Geriausios grupės komandos susitiko finale, antrąsias vietas grupėse užėmusios komandos žaidė dėl trečios vietos, o paskutinės grupės komandos varžėsi dėl penktos turnyro vietos.

Alytaus „Dainavos“ veteranų komanda pirmose grupės rungtynėse rezultatu 3:1 šventė pergalę prieš šilutiškius, o antrose rungtynėse 2:0 laimėjo prieš kitą pajūrio komandą – Klaipėdą ir pateko į turnyro finalą.

„Maiklo Cup 2023“ turnyre „Dainavos“ veteranų laukė Kauno rajono „STIHL“ komandos iššūkis. Čempionišku ritmu žaidę dainaviečiai varžovams net neleido pagalvoti apie pergalę. Patys mušę net 7 įvarčius, o varžovams neleidę pelnyti nei vieno Alytaus „Dainavos“ veteranai finale triumfavo rezultatu 7:0.

Iš viso „Dainavos“ veteranai per trejas turnyro rungtynes įmušė net 12 įvarčių, o į savus vartus prasileido tik vieną kartą.

Trečią turnyro vietą iškovojo Marijampolės komanda mažajame finale palaužusi Klaipėdos veteranus. Penkti turnyre liko Plungės, šešti Šilutės futbolo veteranai.

Rezultatyviausiu „Maiklo Cup 2023“ turnyro žaidėju buvo išrinktas alytiškis Tadas Labukas, kuris turnyre pasižymėjo šešiais įvarčiais. Geriausiu turnyro vartininku tapo Alytaus „Dainavos“ vartininkas Žydrūnas Lukošiunas. Tarp geriausių komandų žaidėjų pateko kitas Alytaus komandos veteranas Žydrūnas Karčemarskas. Taip pat geriausiais komandų žaidėjais tapo: Tomas Žiukas, Mindaugas Makackas, Alvydas Mickevičius, Denisas Marcinkevičius ir Genadij. Turnyro vyriausias žaidėjas Reinhold Breu.

 

Tito Narkevičiaus nuotraukos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *