Kinas po atviru dangumi Alytuje rugpjūtį: du filmai ir bėgimas aukštakulniais

Vasara baigiasi, o jūs dar nebuvote lauko kine? Nepraleiskite dviejų paskutinių KINAS VEŽA  filmų. Juos Dainų slėnyje galėsi pamatyti rugpjūčio 10 ir 17 d. Prieš filmų rodymą susirinkusieji bus kviečiami dalyvauti pramoginėse veiklose, tad apie viską nuo pradžių…

Siaubo filmas ir susitikimas su Žalia boba

Rugpjūčio 10 d., saulei nusileidus, mėnuliui patekėjus, Alytaus Dainų slėnį užburs Žalios bobos dvasia. Ar girdėjai jos nebylų alsavimą į ausį? Ar jautei jos vėjo kedenamų plaukų kutenimą, keliantį šiurpą kiekvieno nelaimėlio nugara? Ateik ir išdrįsk su ja susitikti prieš siaubo filmą NAŠLAITĖ: PIRMOJI AUKA (N-16).

Prieš keliolika metų šeima išgyveno tragediją – be žinios dingo jų mylima duktė. Lena (aktorė Isabelle Fuhrman) – suaugusi moteris, dėl retos ligos ji atrodo kaip vaikas – sugeba įtikinti sielvarto nukamuotus tėvus, kad ji ir yra jų dingusi duktė. Tiesa, šimtu procentų įtikina tik tėtį Ričardą, o mama Keitė visų abejonių nesugeba atsikratyti. O laiko įrodyti savo tiesą lieka vis mažiau – šiurpioji atvykėlė dėl šios šeimos turi velniškų ir kraupių planų. Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Su aukštakulniais į „Vyrų svajones“

Rugpjūčio 17 d.  prieš projekto KINAS VEŽA filmo peržiūrą „Vyrų svajonės“ pirmą kartą Alytuje organizuojamas išskirtinis renginys – bėgimas su aukštakulniais.

Šiame bėgime kviečiami dalyvauti visi alytiškiai nuo 18 metų. Renginio dalyviai su savimi turi turėti batelius, ne žemesne nei 5 cm pakulne.

Dalyvių lauks dvi rungtys. O bėgimui pasibaigus bus įteikti trys apdovanojimai. Jų sulauks  greičiausiai 60 metrų atstumą įveikę dalyviai, taip pat tokį patį atstumą greičiausiai nubėgę mini bikini pasipuošę dalyviai. Apdovanojimas bus įteiktas ir originaliausiu kostiumu pasipuošusiam bėgimo dalyviui.

Toks bėgimas nėra naujiena, prieš daugiau nei dešimt metų tokie renginiai buvo organizuojami Vilniuje, vėliau Šiauliuose, tokios akcijos populiarios ir pasaulyje.

Tad kviečiame spintose ieškoti aukštakulnių, išskirtinių kostiumų ir registruotis čia:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftB-28lG9mh9xV338_CXaVOF5RteHpvHeWQ4gyQrY8ga90bw/viewform

Bendros renginio taisyklės

Po smagaus renginio kviesime stebėti komediją VYRŲ SVAJONĖS (N-16).

Nedrąsus ir santūrus Andrius gyvena monotoniškoje santuokoje su žmona Sandra. O čia dar spaudimas susilaukti vaiko. Laimingai su žmona Marta gyvenantis uošvis Vytautas įsitikinęs, kad „smulkios“ nuodėmės ir nuklydimai yra tvirtos santuokos pagrindas. Uošvis nori padėti savo žentui išsaugoti santuoką ir pataria atsipalaiduoti bei labiau apsižvalgyti aplinkui. Netrukus tarp vyrų atsiranda patrauklioji dama Šarlotė ir padėtis ima kaisti. Filmas – lietuvių kalba.

Nepamirškite į filmų peržiūras su savimi atsinešti pledą ir gerą nuotaiką.

Renginio rėmėjas – AB „KAUNO GRŪDAI“.

Projektą „Kinas veža“ iš dalies finansuoja Alytaus miesto savivaldybė ir Lietuvos kino centras. Renginį organizuoja kino teatras „Dainava“,  Alytaus miesto teatras, Alytaus kultūros centras ir Alytaus miesto savivaldybė.

Esant blogoms oro sąlygoms, veikla ir kino peržiūra bus nukeliami į kitą dieną, tad sekite informaciją feisbuko paskyrose Dainavos kino teatras ir Vasaros kinas Alytuje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *