STT patikslino informaciją: statybų leidimų Alytaus mieste rajono savivaldybė neišdavė

Lietuvos Respublikos Specialiųjų tyrimų tarnyba išplatino patikslintą Korupcijos rizikos analizę išduodant bei panaikinant statybą leidžiančius dokumentus Alytaus miesto, Kauno rajono ir Kėdainių rajono savivaldybėse. Minėtoje korupcijos analizėje buvo pateikta klaidinga informacija, esą leidimus statyboms Alytuje, Kalnų g. 8A ir Žygimanto Augusto g. 6, išdavė Alytaus rajono savivaldybė. Ši informacija neatitinka tikrovės ir su minėtais statybų leidimais rajono savivaldybė nėra susijusi.

Specialiųjų tyrimų tarnyba ištaisė dokumentuose įsivėlusią techninę klaidą – frazės „Alytaus rajono“ pataisytos į „Alytaus miesto“.

Vienas komentaras apie “STT patikslino informaciją: statybų leidimų Alytaus mieste rajono savivaldybė neišdavė

  1. Tragiški juokdariai. Tokių elementarių dalykų nesigaudo. Pražiūrėjo padangų gaisro pradmenis. Miesto savivaldybėje atviri įtartini pervedimai į Ispanijos saskaitą, teatro atveju, ligoninėj vienam išmokamos didelės naujametinės premijos, o medikai skundžias dėl mažų atlyginimų. Miesto tarybos nariai gal vieninteliai neviešina ir netiria išmokų tarybos nariams teisėtumų už aną kadenciją..Už ką stt mokami valdiški atlyginimai?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *