Darbą pradėjo Alytaus rajono savivaldybės tarybos sekretorė  

Laima Ivašauskienė

Alytaus rajono savivaldybės vadovų komandą papildė savivaldybės tarybos posėdžių sekretorė. Merė Rasa Vitkauskienė į šias politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojo pareigas potvarkiu priėmė Laimą Ivašauskienę.

Tarybos posėdžių sekretorė darbą pradėjo gegužės 23 d. Ji atsakinga už tarybos posėdžių organizavimą, sprendimų projektų teikimą savivaldybės tarybai, skelbimą. Ši pareigybė yra savivaldybės merės įgaliojimų laikui.

„Pagrindinis mano gyvenimo moto – nuolat mokytis ir tobulėti profesinėje srityje. Dabar gilinsiuosi į Alytaus rajono savivaldybės tarybos reglamentą – svarbiausią mano darbo dokumentą, tarybos veiklą. Pažintis su kolegomis yra ne mažiau svarbi. Pirmosios darbo dienos rytas prasidėjo pokalbiu su mere ir vicemeru“, – kalbėjo Alytaus rajono savivaldybės posėdžių sekretorė L. Ivašauskienė

L. Ivašauskienė Kauno technologijos universitete baigė Organizacijų vadybos studijas, jai suteiktas magistro kvalifikacinis laipsnis. Prieš tai Alytaus kolegijoje mokėsi Verslo vadybos.

L. Ivašauskienė 2018 m. įsteigė mažąją bendriją (MB) „Laimės aura“, kuri vykdo gyvybės draudimo veiklą.

Ji dalyvauja visuomeninėje veikloje, yra Nacionalinio kraujo centro savanorė – donorė, savanoriavo Alytaus karo pabėgėlių iš Ukrainos registracijos centre.

Moteris turi 24-erių sūnų Mantą.

L. Ivašauskienė dalyvavo 2023 m. savivaldybių tarybų rinkimuose, buvo kandidatė į Alytaus miesto savivaldybės tarybos narius Lietuvos socialdemokratų partijos sąraše. Ji yra partijos Alytaus skyriaus narė.

5 komentarai apie “Darbą pradėjo Alytaus rajono savivaldybės tarybos sekretorė  

    1. Rekomenduoju gerbti “savanorių” vardą ir netapatinti su reklama. Savalaikė iformacijos sklaida padėjo….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *