8-toji Dzūkijos mokomųjų bendrovių eXpo šiemet kviečia susitikti Druskininkuose

Balandžio 21 d. Druskininkų vandens parko II aukšto fojė vyks tradicinis Dzūkijos regiono jaunimo antraprenerystės renginys, kuris skaičiuoja aštuntąsias metines.

Ši edukacinė patirtis – tai unikali galimybė moksleiviams testuoti savo verslo idėją realioje aplinkoje, mokytis užmegzti verslo santykius, pitchinti, pritraukti investuotojus ir parduoti savo produkciją ar paslaugą. Apie 30 komandų iš Alytaus miesto, Druskininkų savivaldybės, Varėnos, Alytaus ir Lazdijų rajonų susiburs įgyti naujų patirčių, atrasti bendraminčių bei pristatyti savo verslo idėjas

Nuo 10:00 iki 14:00 galėsite artimiau susipažinti su moksleivių idėjomis, pasisemti įkvėpimo, duoti patarimų ar įsigyti jų pristatomų produktų: desertų, aksesuarų, rankdarbių ir kitų įdomybių – viso regionio verslo ateitis susiburs Druskininkų vandens parke.

Smalsu, kokių stebuklų ar netikėtų inovatyvių sprendimų turi moksleiviai iš visos Dzūkijos regiono? Kviečiame apsilankyti, dalyvavimas nemokamas, o eXpo lankytojų įsigyti produktai ir paslaugos taps puikia investicija moksleivių verslų plėtrai!

Mokinių verslo ateitimi ir jų idėjų skatinimu rūpinasi ir renginio partneriai, kurių balsai lems ir Dzūkijos eXpo laimėtojus: UAB „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras AQUA“, Alytaus Rotary klubas, BNI Alytis, UAB „IT solutions“, Druskininkų verslo klubas, UAB „AD Transport“, UAB „CarVertical“, bendradarbystės centras „Spiečius“, atostogų namai „SAKA“, Booking Robot, Alytaus miesto sav. Verslo skyrius. Taip pat dėkojame informaciniams rėmėjams, prisidėjusiems prie renginio sklaidos.

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *