Šeštadienio „Wolves“ rungtynėse – šv. Velykoms skirtos atrakcijos

BC „Wolves“ krepšinio klubas kviečia gražiausią pavasario šventę – šv. Velykas pradėti švęsti šeštadienį, balandžio 8 d., Alytaus arenoje, kur įvyks dvikova su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ metu.

Krepšinio mėgėjų lauks speciali velykinė sienelė, prie kurios bus galima nusifotografuoti ar pasidaryti asmenukę.

Skani dovana yra numatyta ir į rungtynes atvykusiems jauniesiems „Wolves“ sirgaliam. Sveikindamas su švente klubas jiems dovanos šokoladinius kiaušinius.

Be jau įprasto ir visų labai mėgstamo marškinėlių lietaus vienos iš rungtynių pertraukų metu žiūrovų lauks specialus bei nuotaikingas velykinis žaidimas, kurio dalyviai galės laimėti „Wolves“ komandos prizų.

Pagrindinis vakaro akcentas – rungtynės su svečiais iš Panevėžio. Jos yra labai svarbios, kaunantis dėl trečiosios vietos reguliaraus čempionato turnyro lentelėje. Šiuo metu ją užima „Wolves“ ekipa, kurios sąskaitoje – 17 pergalių ir 8 nesėkmės. Į nugarą vilkams kvėpuojantis „7bet-Lietkabelis” nuo alytiškių atsilieka vos 1 pergale.

Šio sezono tarpusavio dvikovose abi komandos yra pasidalinusios po pergalę. Panevėžyje triumfavo „Wolves“ krepšininkai, tuo tarpu po rungtynių Alytuje džiaugėsi svečiai. Trečiame mače nugalėję varžovus, alytiškiai stipriai įtvirtintų savo pozicijas, tuo tarpu pralaimėjimas juos nustumtų viena vieta žemiau.

Praėjusiame ture „Wolves“, prie kurių vairo debiutavo treneris Kęstutis Kemzūra, pirmą sykį sezone įveikė Jonavos „CBet“. Po šios pergalės „Betsafe-LKL“ čempionate nenugalėtų komandų neliko. Šeštadienio rungtynėse naujasis komandos strategas prisistatys ir Alytaus publikai.

Rungtynių su „7bet-Lietkabeliu” pradžia – 17 val.

Mėnesio abonementus ir bilietus į visas „Wolves“ komandos rungtynes Alytuje platina bendrovė „Bilietai.lt“.

BC „Wolves“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *