Prie „Dainavos“ prisijungė puolėjas iš Brazilijos

Alytaus „Dainavoje“ – dar vienas naujokas. Komandos puolėjų grandį sustiprino 21 metų brazilas Matheus Araújo.

Futbolininkas, priklausantis aukščiausioje Brazilijos lygoje rungtyniaujančiam Belo Horizontės „Atletico Mineiro“ klubui, į Alytų atvyksta nuomos pagrindais.

„Atletico Mineiro“ vadovų dėmesį puolėjas atkreipė atstovaudamas „Ituano“ ekipai, kuomet Paulista U–17 pirmenybėse per 24 rungtynes pelnė 15 įvarčių bei pasižymėjo 7 rezultatyviais perdavimais.

2021 metais prisijungęs prie „Atletico Mineiro“ M. Araújo rungtyniavo klubo jaunimo iki 20 metų ekipoje.

„Tai jaunas, perspektyvus futbolininkas, kuris pas mus atvyksta iš vieno stipriausių Brazilijos klubų. Prieš priimant sprendimą jį pasikviesti teko peržiūrėti daug informacijos apie jo žaidimą, o pirmas įspūdis yra dar geresnis, nei tikėjausi. Kamuolio valdymo technika nekelia abejonių, bet aš, kaip treneris, labai džiaugiuosi, jog aikštėje jis daug dirba ir neturėdamas kamuolio. Kaip naujokas jis greitai įsilieja į mūsų sistemą, perpranta žaidimo planą, tad tikiuosi, kad jau po poros savaičių sirgaliai jį galės išvysti aikštėje“, – sakė „Dainavos“ vyr. treneris Sergejus Kuznecovas.

Primename, jog po keturių Optibet A lygos turų dainaviečiai yra iškovoję 7 taškus ir žengia ketvirtoje turnyro lentelės vietoje. Artimiausios rungtynės – balandžio 2 dieną, Marijampolėje, prieš FK „Kauno Žalgirio“ futbolininkus. Mačo pradžia – 17:55.

FK „Dainava“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *