Dalius Sinkevičius: iš alytiškių lėšų išlaikomi partinukai

Kol alytiškiai vos suduria galą su galu, Alytaus socdemai ir konservatoriai klesti:

Per visą kadenciją socialdemokratai ir konservatoriai (TS-LKD) demonstravo savo neveiklumą, biudžeto lėšų dalinimą saviems, nesprendė sveikatos sistemos problemų. Socialdemokratų ir konservatorių (TS-LKD) planuose – po rinkimų toliau didinti rinkliavą ARATC ir kitus mokesčius, paskirti naują partinį Alytaus ligoninės direktorių ir toliau imituoti miesto vadybininkų darbą. Tai – akivaizdus tyčiojimasis iš Alytaus gyventojų.

Kai 6 mėnesius lauksite eilėje jums reikalingo gydytojo konsultacijos, žinokite, kad Alytaus poliklinikos direktorius (priklausantis konservatorių (TS-LKD) partijai), kuris turėtų šią eilę sutrumpinti, per tą laiką gaus 8.051,80 eurų x 6 mėnesiai = 48.310,80 eurų atlyginimą.

Kai gausite „vieną sąskaitą“ už komunalinius mokesčius ir rinkliavas, prisiminkite, kad dalis jūsų pinigų keliaus į konservatorių Andriaus Jučo ir ARATC, socialdemokratų Šilumos tinklų, Dzūkijos vandenų vadovų pinigines.

Kai socialinės paramos skyriuje gausite atsakymą, kad jumis pasirūpinti lėšų miesto biudžete nėra – žinokite, kad lėšų netrūksta, jos tiesiog neteisingai paskirstomos.

Dėl visų šių problemų nesprendimo ir neveiklumo, aš ir vis daugiau alytiškių suprantame, kad visa atsakomybė tenka socialdemokratui merui Nerijui Cesiuliui dėl situacijos nesuvaldymo, jo pavaduotojai socialdemokratei Jurgitai Šukevičienei, atsakingai už Alytaus šveitimo sistemą, socialines paslaugas ir kultūrą, mero pavaduotojams konservatoriams Šarūnui Klėgeriui ir Povilui Labukui už nulio investicijų į miestą pritraukimą ir visai mero „komandai“ dirbančiai tik socialdemokrato mero Cesiulio piarui.

Kovo 5 dieną prisiminkite, kad miesto meras ir visa jo „komanda“ gauna atlyginimus, kad visas šias jūsų problemas išspręstų.

Jeigu suteiksite man mandatą, aš išsireikalausiu asmeninės atsakomybės iš Alytaus miesto savivaldybės įstaigų vadovų, kad būtų sumažintos komunalinių paslaugų kainos, rinkliavos, eilės pas gydytojus, atstatyta valdininkų pagarba kiekvienam alytiškiui, o iš alytiškių lėšų išlaikomų įmonių direktorių atlyginimai negali keliais kartais būti didesni už tų pačių alytiškių atlyginimus.

Politinio komiteto „Už Alytų“ kandidatas į Alytaus miesto savivaldybės merus Dalius Sinkevičius

Politinė reklama bus apmokėta iš politinio komiteto „Už Alytų“ rinkiminės sąskaitos. Užs. Nr. 2023-02-24/01.

2 komentarai apie “Dalius Sinkevičius: iš alytiškių lėšų išlaikomi partinukai

  1. Jeigu bus išrinktas meru (ko aišku nebus) tai susirinks nekompetetingus savo partiečius (didžioji dalis be darbo sėdi) ir sukiš už “mažesnius” atlyginimus. Bet vietoje vieno ir normalaus, sustatys 5, kurie nieko nedirbs. Prikurs pavaduotojų, patarėjų etatų. Ir nustekens visas įmones visai. Pamokės bankrutuojančiai DzūkijosTV, kad išsigelbėtų (skolos Sodrai 2 mėnesių apyvartos dydžio), apaugins savo firmelėm, kurios tieks “paslaugas”. Žmogus, kuris gyvenime nieko nesukūręs, niekur nevodavęs, nedirbęs, galvoja, kad galės valdyti miestą.

  2. Tu visai kosmonautas? Ar tu bent suvoki iš kur kas finansuojama? Ne meras gi moka , tuščiagalvi. Ar bent suvoki iš kur imamos lėšos? Poliklinikos ir ligoninės vadovai gauna algas iš privalomo sveikatos draudimo fondo lėšų (PSDF), ligonių kasų . Taip jos didelės,, bet ne iš miesto biudžeto. O ir pašalpas nustato soc.ministerija Vilniuje :))

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *