Jau šį šeštadienį – antroji „Alytaus spintukė“ kvies susitikti po stogu

Agnės Grigaliūnaitės nuotr.

Rudenio pradžioje Senamiesčio skvere įvykęs pirmasis blusturgis „Alytaus spintukė“, šį kartą kviečia pasiruošti pavasariui – pratuštinant spintas ir papildant jas naujais pirkiniais. Renginys vyks vasario 25 dieną 11-14 val. Alytaus bendruomenės centre Jiezno g. 1, PIliakalnio progimnazijos patalpose iš kiemo pusės.

„Iškart po pirmojo renginio, kuriame dalyvavo per 30 pardavėjų ir keli šimtai pirkėjų, sulaukėme klausimo kada bus kitas. Artėjant pavasariui supratome, kad pats laikas atsinaujinti. Spintukėje įsigyti daiktai keliauja ir kuria įvairias istorijas, todėl ir pats renginys išbando, bei įveiklina skirtingas miesto vietas pavyzdžiui kaip šį kartą – progimnazijos patalpas Pirmajame Alytuje”, – šypsosi renginio organizatorės Agnė Grigaliūnaitė ir Goda Prapuolenytė-Leonavičienė.

„Alytaus spintukėje“ šįkart laukia dar gausesnė – registraciją teko net sustabdyti. Pirkėjai čia galės rasti stilingų moteriškų ir vyriškų drabužių, avalynės, aksesuarų, vaikiškų rūbų. Spintukėje dalyvaus ir vaikai, kurie patys pardavinės savo žaislus, knygas ar stalo žaidimus.

Persikėlus į patalpas blusturgyje atsiras galimybė ir pasimatuoti drabužius.

Dar viena naujovė „Vakarinė spintukė“ – speciali zona, kur bus pardavinėjami išskirtiniai ypatingoms progoms skirti drabužiai. „Visos ponios ir panelės žino, kad vieną kartą pasipuošus į jubiliejų, vestuves ar išleistuves, kitą kartą to paties drabužio neapsirengsi, todėl tai puiki proga parduoti puikios būklės vakarinius drabužius ir įsigyti naujų būsimoms progoms“, – idėja dalijasi organizatorės.

Blusturgyje taip pat laukia „Herojų kava“, smagi muzika ir puiki nuotaika – šeštadienio rytas Alytuje bus tikrai turiningas.

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *