Netikėtas pirmadienio svečias Alytaus gimnazijoje patogiai įsitaisė direktoriaus kabinete

Pirmadienio rytą Alytaus Jotvingių gimnazija sulaukė netikėto svečio – prieš pat 8 val. ryto kartu su mokinių srautu pro duris įsmuko juoda, jauna katytė. Neįprastas svečias greitai buvo pastebėtas mokyklos bendruomenės ir sulaukė daug malonaus dėmesio, o netrukus jau murkė patogiai įsitaisiusi mokyklos direktoriaus Donato Vasiliausko kabinete.

„Katytė pro gimnazijos duris įsmuko kartu su rytiniu mokinių srautu. Ji meili, noriai žaidžia, sulaukia daug gimnazijos bendruomenės dėmesio. Matyti, kad gyvūnas prižiūrėtas ir iš to, kad yra su antkakliu, sprendžiame, jog turi savo šeimininką. Norime jį surasti ir grąžinti, nes katytė gali būti kažkieno šeimos narė“, – sakė Alytaus Jotvingių gimnazijos direktorius D. Vasiliauskas, patikinęs, kad į gyvūnų globos namus jos vežti labai jau nesinori ir pajuokavo, kad jeigu šeimininkas neatsirastų, tuomet augintinė savo namus turės mokykloje.

Šiuo metu katytė patogiai įsitaisiusi direktoriaus kabinete. D. Vasiliauskui į rankas paėmus gitarą, viešnia kaip mat nuo direktoriaus peties liuoktelėjo ant instrumento, tarsi ir pati norėdama pritarti.

Jeigu kas nors pasigedote keturkojės šeimos narės, dėl jos susigrąžinimo galima kreiptis į Alytaus Jotvingių gimnazijos raštinę tel. 867026782.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *