„Dainavos“ gretose lieka Artiomas Baftalovskyj

Žydrūnas Lukošiūnas ir Artiom Baftalovskyj.

Į aukščiausią Lietuvos futbolo lygą sugrįžusi Alytaus „Dainava“ savo gretose turės dar vieną Ukrainietį – komandoje lieka Artiomas Baftalovskyj. Klubas su dvidešimt septynerių metų saugu sudarė naują dvejų metų sutartį.

„Tai greitas žaidėjas. Gali pats mušti įvarčius, ką jau įrodė ir praėjusį sezoną žaisdamas pas mus. Kita jo stiprybė – tikslūs perdavimai komandos draugams. Neabejojam, kad jis mums padės A lygoje“, – apie jau antrą sezoną Alytuje žaisiantį ukrainietį pasakojo „Dainavos“ vyr. treneris Sergejus Kuznecovas, kuriam tai taip pat bus antras sezonas vadovaujant Dzūkijos sostinės komandai.

Praėjusį sezoną, balandžio mėnesį, į „Dainavos“ klubą atvykęs Artiomas Baftalovskyj Pirmoje lygoje sužaidė 35 rungtynes per kurias pelnė 2 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Lietuvos futbolo federacijos taurės varžybose žaidėjas sužaidė 3 rungtynes per kurias pelnė vieną įvartį.

Primename, kad šią savaitę „Dainava“ paskelbė, kad sudarė sutartį su dar vienu patyrusiu futbolininku iš Ukrainos Artiomu Radčenka.

Klubo „Dainava“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *