Lauros Radzevičiūtės teismo posėdį stebėjo ir privatūs ekspertai: nepatiko išvados

Pastabūs alytiškiai viešojoje erdvėje pasidalijo nuotraukomis, kurioje užfiksuota Alytaus miesto savivaldybės tarybos narė Laura Radzevičiūtė, įeinanti į Alytaus apylinkės teismą. Sausio 31-ąją buvo atsiversta byla dėl straipsnio BK 300 1 dalies pažeidimo – dokumentų klastojimo.

Į teismo rūmus teisininkės išsilavinimą turinti politikė atvyko lydima advokato, o patį teismo posėdį nuotoliniu būdu stebėjo ir privatūs ekspertai.

Gyventojai pašiepia, veikiausiai, L. Radzevičiūtė nepasitiki Valstybės teismo ekspertizės tarnybos ekspertų komisijos išvada, kurioje trys ekspertai pasisakė ne jos naudai ir užsisakė tokį, kuris būtų jai palankesnis.

„Dzin kaina, ką tai reiškia gyvenančiai iš miesto biudžeto ir niekur nedirbančiai. Kiek kainavo privataus eksperto paslaugos kol kas išlieka paslaptis“, – viešojoje erdvėje rašo alytiškiai.

Tiesiogines transliacijas ir dėmesį socialiniuose tinkluose mėgstanti politikė, pasak miestelėnų, pirmoji esą stovėtų prie teismo rūmų durų ir filmuotų, jei tik į teisiamųjų suolą sėstų kitas kandidatas į merus, tačiau šįkart belieka tik tylėti ir rausti iš gėdos.

Vienas komentaras apie “Lauros Radzevičiūtės teismo posėdį stebėjo ir privatūs ekspertai: nepatiko išvados

  1. Rašoma “Gyventojai pašiepia…” Ne, gyventojai nepašiepia, bet už mūsų pinigus, kuriuos taško influenceris savo piarui, pašiepia “žurnalistai”. Ar daug laimės ir sveikatos tokiems žurnalistams suteiks Judo sidabriniai ?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *