„Wolves“ pasipuoš vaikų sukurtomis aprangomis

„Wolves“ komanda vienerias rungtynes žais iki šiol nematytomis aprangomis, prie kurių sukūrimo prisidėjo vaikai. Vėliau klubas aprangas parduos aukcione, o jo metu visus surinktus pinigus paaukos sunkiai sergantiems vaikams. Naujas, vaikų kurtas aprangas Vilkai dėvės vasario 6 dienos mače prieš Kauno „Žalgirį“.

Namų rungtynes pilkos spalvos aprangomis įprastai žaidžianti „Wolves“ komanda vienerioms „Betsafe-LKL“ rungtynėms pasipuoš baltais marškinėliais, padabintais mažųjų sirgalių piešiniais. Krepšininkų pavardes ir numerius taip pat užrašė vaikai.

Šį sezoną Alytaus miesto garbę ginantis klubas po dvikovos su „Žalgiriu“ ketina surengti specialų aukcioną, kuriame aprangas parduos, o visas surinktas lėšas skirs Rimanto Kaukėno paramos fondui, teikiančiam pagalbą sunkiai sergantiems vaikams.

„Nuo pat pradžios žadėjome, kad įtrauksime fanus į klubo gyvenimą, todėl toliau tęsime savo pažadus. Gruodį rengėme piešinių konkursą, kurio metu sulaukėme daug mažųjų fanų darbų. Tai paskatino idėją sukurti šias aprangas ir dar labiau įprasminti vaikų piešinius, o vėliau, aukciono dėka, prisidėti prie kilnaus tikslo, kad vaikai padėtų vaikams“, – teigė „Wolves“ vadovas Andrius Žiauberis.

„Džiaugiamės jau pirmajame savo sezone matydami tokį sirgalių norą įsitraukti į mūsų veiklą. Siekiame stiprinti bendruomenę, kurioje žaidžiame, nes fanai yra svarbiausia. Todėl nuolat integruojame sirgalių sprendimus savo turinyje, glaudžiai dirbame su įvairiomis organizacijomis, lankomės ugdymo įstaigose, vykdome įvairius konkursus ir socialines akcijas“, – pridūrė A. Žiauberis.

„Wolves“ ir „Žalgirio“ rungtynės vyks vasario 6 dieną Alytaus arenoje. Bilietus platina bendrovė „Bilietai.lt“.

„Wolves“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *