Jau rytoj parsineškite Kalėdas į savo namus: nemokamai dalins eglių šakas

Tradicine tapusi kalėdinė akcija „Parsinešk Kalėdas į savo namus“ šiais metais ir vėl džiugins Lietuvos gyventojus – prieš pat šventes šalies miškų urėdijų miškininkai jiems jau 16 kartą nemokamai dalins eglių šakas. Akcija vyks visose savivaldybėse gruodžio 20 dieną (antradienį) nuo 15 iki 18 valandos.

Žmonės dažnai susigundo norimą augalą tiesiog miške išsikirsti, tačiau taip daryti tikrai nereikėtų, nes yra daugybė alternatyvų.

Pavyzdžiui, Valstybinės miškų urėdijos prekybą kalėdiniais medeliais rengia visoje Lietuvoje – 26 įmonės regioniniuose padaliniuose ir girininkijose. Daugiau informacijos: https://vmu.lt/renginiai-visuomenei/

Taip pat miškininkai kviečia parsinešti Kalėdas į savo namus – gruodžio 20 d. visoje Lietuvoje vyks nemokamų eglės šakų dalinimo akcija: https://vmu.lt/…/Parsinesk-Kaledas-i-savo-namus…

Kiekviename didesniame mieste prie prekybos centrų ar medelynų taip pat vykta eglučių prekyba.

Tad, geriau išsaugokime bei grožėkimės eglutėmis, lankydamiesi pažintiniuose ar gamtiniuose takuose. Ir linkime, kad kalėdinio medžio ieškojimas nesugadintų šventinės nuotaikos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *