Alytuje – tarptautinis plaukikų Grad Prix

Gruodžio 9-10 dienomis Alytaus sporto ir rekreacijos centro baseine vykęs tarptautinis sporto renginys Alytus Grad Prix į Alytų pritraukė daugiau nei 400 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir netgi Didžiosios Britanijos.

Baseino vanduo užvirė nuo sportininkų, susirinkusių kovoti dėl medalių, puikių prizų ar šiaip norinčių išbandyti save, gausos.
Sportininkai varžėsi 7 amžiaus grupėse, o nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti specialaus dizaino medaliais ir rėmėjų prizais. Į kovą dėl medalių stojo ir per 80 alytiškių. Alytaus komanda pagal iškovotų medalių skaičių užėmė penktą vietą tarp 21 komandos.

Alytaus komandos medalių kraitį pildė Vilius Cvirka, Julius Keršys, Rapolas Bubnys, Ema Kastsiukovich, Evita Kiauličiūtė, Augustas Padegimas, Laurynas Žadeika, Rugilė Strakauskaitė, Rojus Mandeika, Emilis Kiauličius, Kristupas Kochanskas, Ignas Kavaliauskas, Adas Navickas ir Nikita Kastsiukovich.

Absoliučiai geriausiu Alytus Grand Prix plaukiku pagal FINA taškų skaičiavimo sistemą tapo svečias iš Latvijos Valerijs Curgelis.
Varžybų organizatoriai dėkoja partneriams ir rėmėjams už pagalbą organizuojant ir vykdant šias aukščiausio lygio varžybas.
Organizatoriai: Vandens sporto šakų akademija.
Partneriai: Alytaus miesto savivaldybė, Alytaus sporto ir rekreacijos centras, Plaukimo klubas „Šilainiai“.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *