Druskininkuose – šviečiančių moliūgų vakarai

Jau penktą rudenį paskutinį spalio savaitgalį Druskininkų gydyklų parkas prie Muzikinio fontano nušvis mistiškomis švieselėmis, o lengvas vėjelis ir vėl nešios aplinkui neįtikėtinai gardžius šylančių moliūgų kvapus. Čia vyks druskininkiečių ir kurorto svečių pamėgti jaukūs Šviečiančių moliūgų vakarai. Gydyklų parką papuoš įstabios žibintų iš natūralios rudens augmenijos kolekcijos.

Šviečiančių moliūgų parko kūrimas

Tamsus rudens vakaras – pats geriausias laikas pasitelkti kūrybinę fantaziją, pasigaląsti įrankius ir pasidaryti nedidelę šventę.

Tad kviečiame visus – bendruomenes, mokyklas, darželius ir kitas įstaigas, namo ar laiptinės kaimynus, mamas, tėčius ir vaikus, draugų kompanijas, darbo kolektyvus – imtis žaismingos kūrybos ir sukurti šviečiančių moliūgų šventę Druskininkų gydyklų parke!

Skaptuokite, dekoruokite, dažykite ir kurkite iš moliūgų istoriją su įdomiais herojais – linksmais, žaismingais, mistiškais, draugiškais ar kiek gąsdinančiais. Pamenate pasaką apie pelenę, kur moliūgas virto auksine karieta? O tą žąsiną moliūgą, kur išskrido į dausas? Arba tiesiog dekoruokite atskirą moliūgą, sukurkite spalvingą rudens puokštę ar kompoziciją.

Pažadinkite savo kūrybinę energiją, atsiduokite fantazijoms ir svarbiausia – išlaisvinkite gerąsias emocijas! Nustebinkite – juk bus renkamas Moliūgų karalius!

Atnešti savo moliūgą ar kompoziciją gali kiekvienas. Registruokitės bit.ly/3gfqUEX ir pristatykite savo kūrinį spalio 28 d. (penktadienį) nuo 11 iki 15 val. prie Druskininkų muzikinio fontano, kur Druskininkų kultūros centro darbuotojai pagelbės juos apgyvendinti ekspozicijos erdvėje. Nepamirškite atnešti papildomų žvakučių, kuriomis bus pakeistos jau sudegusios.

Helovino savaitgalio renginiai kurorte

Laikas: spalio 28 d. 17:00

Vieta:  Druskininkų amatų centras „Menų kalvė“

Floristė Rūta Kazakevičienė pamokys ir padės sukurti šviečiantį moliūgą. Visus reikalingus įrankius ir papildomas dekoravimo priemones rasite Rūtos dirbtuvėje! Pamokėlių kaina:  turintiems savo moliūgą – 5 Eur; neturintiems moliūgo – 7-9 Eur. Vaikai su tėveliais dalyvauja nemokamai. Būtina išankstinė registracija tel. 8 611 56 015.

Laikas: spalio 29 d. 20:30

Vieta:  Restoranas-muzikinis klubas „Kolonada“

Restorane – muzikiniame klube „Druskininku Kolonada“ koncertuos „Huge soul“ ir skambės Hiperbolės dainos. Prieš septynis metus Edvinas Kišonas subūrė grupę „Huge soul“, kuri savo muzikinį talentą suvienijo su „Hiperbolės“ legendiniu gitaristu Igoriu Berinu. Visi grupės „Huge soul“ nariai yra profesionalūs muzikantai su milžiniška, jaunatviška energija, begaliniu noru groti ir kurti. O grupėje Igoriui grojant solo gitara atgaivino „Hiperbolės“ dvasią, puikus vokalistas Emilis Paškevičius kūriniams suteikė dar daugiau jaunatviškos energijos ir veržlumo.  Pasiruoškite šėlsmui! Įsigyti bilietus galite čia.

Laikas: spalio 30 d. 16:00 val.

Vieta:  Šeimos pramogų parkas „O kas čia?“

Šeimos pramogų parkas kviečia vaikučius į paslaptingą vakarą “Helovino labirintas”! Visi kartu ieškosime drauge parke paslėpto storojo moliūgo, kuris bus pilnas pokštų arba saldainių.
Taip pat Jūsų laukia įvairūs žaidimai, galvosūkiai, nepaprastos mįslės, šokiai, dainos ir estafetės. PROGRAMA NEMOKAMA !!! PRISIJUNK IR TU !!! (reikės susimokėti tik už įėjimo į parką bilietą, programos trukmė 2 val.). Dėl išsamesnės informacijos teiraukitės tel: +370 614 99228 arba okascia@grandspa.lt

Laikas: spalio 28 – 31 d.

Vieta: Druskininkų amatų centras „Menų kalvė“

Druskininkų amatų centras „Menų kalvė“ kviečia aplankyti fotografijų parodą „Vasarvidžio Varėna“, grafikos parodą „Laikas“ (Appias Albina) ir skulptūros parodą „Paraleliniai pasauliai“ (Anna Voloshko), įsigyti rankų darbo suvenyrų bei aplankyti kitų menininkų dirbtuves.

Laikas: spalio 28 – 31 d.

Vieta: Gydyklų parkas prie muzikinio fontano

Kviečiame pasivaikščioti šviečiančių moliūgų parke, kuris įsikurs Druskininkų gydyklų parke prie Muzikinio fontano, bus galima jau nuo penktadienio (28 d.) vakaro. Čia jūsų lauks žaismingos šviečiančių moliūgų instaliacijos, speciali ir spalvinga erdvė asmeninėms fotosesijoms bei moliūgų karaliaus rinkimai.

Visi renginiai Druskininkų kurorte čia.

Druskininkai.lt informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *