Аlytaus Vidzgirio progimnazijai – 45!

Alytaus miesto savivaldybės nuotraukų koliažas.
Į gražią sukaktį mininčios progimnazijos šventę penktadienio vakarą rinkosi Alytaus miesto savivaldybės vadovai, tarybos nariai, Seimo nariai, Alytaus miesto švietimo įstaigų vadovai, buvę ir esami mokytojai, mokiniai, tėveliai.
“Mokykla yra tarsi avilys. Šį palyginimą pasirinkau neatsitiktinai. Šioje mokykloje didelis dėmesys skiriamas ne tik ugdymo kokybei, ne tik dedamos didelės pastangos, kad kiekvienas mokinys ir mokytojas jaustųsi jaukiai ir saugiai, tačiau ir aplinkosaugai. Šioje mokykloje yra ir Kneipo takas, ir vaistažolių kampelis, ir šią vasarą ant mokyklos stogo atsiradę trys bičių aviliai. Per 45 mokyklos gyvavimo metus buvo visko – ir iššūkių, ir gražių idėjų ar istorijų, gimė draugystės, netrūko meilės. Kasmet mokyklos duris praveria visai nedidukai pypliukai, o mokslo metams pasibaigus, iš mokyklos išlydite į brandą žengiančias asmenybes. Gyvuokite, dūgzkite kaip tos darbščiosios bitelės šiame gražiame kolektyve“, – sveikindama gražios sukakties proga progimnazijos bendruomenę sakė Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė.
Ji Vidzgirio progimnazijos direktoriui Artūrui Čiurlioniui perdavė visai progimnazijos bendruomenei skirtą Alytaus miesto savivaldybės mero Nerijaus Cesiulio padėką ir savivaldybės dovaną – 300 Eur čekį.
Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotojas Povilas Labukas pasidžiaugė stipria ir atvira progimnazijos bendruomene, kuri priimdama į savo erdves kitos Alytaus miesto mokyklos negalią turinčius mokinius anuliavo bet kokią atskirtį.
Alytaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Rimvyda Ališauskienė progimnazijai linkėjo gyvuoti dar šimtą metų.
Nuoširdžius sveikinimus ir linkėjimus gražios sukakties proga susirinkusiems skyrė Seimo Pirmininko pavaduotojas Julius Sabatauskas, Seimo narys Robertas Šarknickas, Alytaus miesto savivaldybės tarybos narys ir buvęs šios progimnazijos direktorius Valdas Račkauskas, kiti svečiai. Muzikiniais pasirodymais susirinkusius džiugino Vidzgirio progimnazijos mokiniai.

Vienas komentaras apie “Аlytaus Vidzgirio progimnazijai – 45!

  1. Dzūkijos veidas=Cesiulio veidas. Cesiulio nekompetenciją ir visokias nelegalias jo inicijuotas vaikų aikšteles per tarybos posėdžus vis paviešina S. Leonavičius. Todėl ir straipsnyje nėra nei nuotraukos, nei sakinio apie gerb. Sigitą, nors jis irgi matėme dalyvavo. Darome išvadą, kad Cesiuliui jis kaip rakštis tam tikroje vietoje 🙂 Gėda parsidavusiai žiniasklaidai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *