Savo kandidatus į merus jau patvirtino ir konservatoriai: kas varžysis Dzūkijoje?

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratų (TS–LKD) Taryba šeštadienį Vilniuje patvirtino kandidatų į merus sąrašą. Paaiškėjo, kas į mero postą pretenduos Alytaus apskrities savivaldybėse. Kol kas kandidatas į merus neiškeltas Druskininkuose.

Alytaus mieste kandidatu patvirtintas buvo Andrius Jučas, Alytaus rajone – Algirdas Vrubliauskas. Birštone dėl mero posto varžysis jau antrą kadenciją į Birštono savivaldybės tarybą renkamas Darius Šeškevičius. Lazdijų rajono savivaldybėje kandidatu iškeltas Audrius Klėjus.

Varėnos rajono savivaldybėje konservatorių kandidatas į merus – Varėnos mero pavaduotojas Giedrius Samulevičius.

Konservatoriai kandidato į merus Druskininkuose kol kas nekėlė. Esą atsižvelgiant į galimas formuojamas koalicijas ar kitas strategines priežastis kandidatai į merus 2023 m. savivaldos rinkimuose kai kuriose savivaldybėse, tarp jų ir Druskininkuose, turi būti patvirtinti iki 2022 m. gruodžio 1 dienos.

Vienas komentaras apie “Savo kandidatus į merus jau patvirtino ir konservatoriai: kas varžysis Dzūkijoje?

  1. Bent Alytaus mieste toli iki rimtos savivaldos. Kur vyrauja kaip gaujiniai metodai per intrigas su teisėsauga iki atskirų po politika nualpinėjimų teismo salėse. Kaip paliečiama klausimai dėl pramonės parko ir aeeodromo- turėto orlaivio sasajų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *