Alytaus verslo konsultacinis verslas organizuoja keliones po Lenkiją: kviečia prisijungti

Seinų Švč. Mergelės Marijos bazilika ir dominikonų vienuolynas.

Alytaus verslo konsultacinis verslas kviečia vykti kartu į išvykas Lenkijoje bei pasisemti įdomių patirčių.

Rugsėjo 14 d.  senjorams ir regiono socialiniams darbuotojams organizuojamas susitikimas su Punsko seniūnu bei valsčiaus socialiniu skyriaus darbuotoju. Bus galimybė susipažinti su senjorų gyvenimu Punske ir Lenkijoje, sužinoti, kaip sprendžiami jų socialiniai  klausimai, kaip jie integruojasi į valsčiaus visuomeninį gyvenimą ir kiti aktualūs klausimai.

Taip pat planuojama aplankyti Seinus („Žiburio“ gimnaziją, Domininkonų  vienuolyną, baziliką, Ant. Baranauskas), Augustavą (apžvalginė kelionė, plauks laivu Augustavo kanalais), Studeną (vieną iš piligrimystės centrų Palenkėje, kur lankėsi ir popiežius Jonas Paulis II), Vygrius (Kamandulų vienuolyną, vieną įspūdingiausių architektūros kompleksų Palenkėje), Suvalkus (miesto apžvalga, vieno iš prekybos centro aplankymas, bus lyginamos maisto, buities prekių kainos).

Rugsėjo 17 d.  planuojama kelionė po Rytų Prūsijos šiaurinę dalį: naujas maršrutas: Stančiko tiltai (aukščiausi Lenkijoje, statyti hitlerinės Vokietijos vieno iš vadų H.Geringo pasipuikavimui ir pasididžiavimui, aplink Romintos girią svečiams pavėžėti, puikiai išsilaikę iki šių dienų ir gausiai lankomi turistų) – Goldapė (miestas pasienyje, istorija mena K. Dionelaičio laikus, kuris čia dažnai lankydavosi) – „Vilko guolis“ (hitlerinės Vokietijos vyriausių vadų, tame tarpe ir Hitlerio bunkeriai) – šv. Liepaitė (lenk. Sv. Lipka, analogiška mūsų Šiluvai, nepaprasto grožio bažnyčios puošyba bei „šokantys vargonai“, garsūs visoje Europoje),  Punskas (lietuviška salelė Lenkijoje, punskietiškų patiekalų pavakariai prie ežero lietuvio ūkininko sodyboje).

Spalio 2 d. plaukimas Kauno mariomis iki Kadagių slėnio, pakeliui aplankant įdomiausius objektus.

Kontaktai:

Romualdas Ambroževičius

Email: konsultantas2@avkc.lt

Tel.: +370 315 74357

Mob. Tel.: +370 618 39098

www.avkc.lt

Alytaus verslo konsultacinio verslo informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *