Paskutinis vasaros savaitgalis – kas su armonika, kas – su gitara

Per visą vasarą Alytaus rajone buvo suorganizuota daugiau kaip 30 kultūros renginių, kuriuose netrūko žinomų atlikėjų, išskirtinių pramogų ir sukakčių. Paskutinį vasaros savaitgalį laukia dar trys renginiai, kurie išsiskirs savo tematika – armonikų meistrai dovanos skambias liaudies melodijas, romansus, o gitaros skambės po rugpjūčio žvaigždėmis. Miklusėnuose švęsime vietos muziejaus 10-ies metų sukaktį.

Rugpjūčio 27 d. 18 val. Alovėje – Respublikinė armonikierių šventė- subuvimas „Skambėk širdy, nesustok!“. Joje dalyvaus armonikų meistrai iš Alytaus rajono, Alytaus miesto, Varėnos, Pakruojo, Raseinių ir net iš Jonavos rajono. 19.30 val. scenoje pasirodys ir grupė „Du Donatai“. Šventė organizuojama jau 7-ąjį kartą, tad kviečiame atvykti!

Rugpjūčio 28 d. 12 val. Miklusėnuose – liaudies meno centro-muziejaus „Auksarankiai“ veiklos 10-metis: 12 val. – Šv. Mišios Rumbonių bažnyčioje, 14.30 val. – šventinė programa , kurioje skrabalais gros Ginas Baladinskas,  dalyvaus vokalinė studija „Šypsena“, kankliuos Vytė Vitkauskaitė, gitara skambins Auksė Čyžiūtė, atvyks vokalistai iš Vilkaviškio, dainas ir eiles skaitys patys miklusėniškiai. Šventės metu bus galima aplankyti net 7 parodas, o organizatoriai žada daug linksmybių ir netikėtumų.

Rugpjūčio 28 d. 18 val. Santaikoje vyks gitarų vakaras „Po rugpjūčio žvaigždžių lietumi“. Programoje– gausus būrys muzikantų ir dainininkų: Miglė ir Greta Tumynaitės, Donatas Vasiliauskas, grupės „Bent“, „Tuoj“, „Romantikai“, „Etiudas“. Vakaro staigmena – Giedriaus  Leškevičiaus ir grupės koncertas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *