Alytuje – magiška „Žalioji vakarienė“

Inga Balsiuk Photography.

Elegantiškai žalia magija rugsėjo 2 d. užlies Žaliąją gatvę Alytuje! Čia miesto bendruomenę ir svečius prie bendrų stalų suburs meniškais akcentais nusagstyta „Žalioji vakarienė“.

Šventėje – žaliosios salelės įspūdingoms fotosesijoms, degustacijos, interaktyvios akcijos, koncertinė programa, kurioje netruks ryškių vardų ir malonių netikėtumų.
Elegancija, draugiškumas ir geros manieros yra svarbiausios šios iškylos vertybės. Visa tai vakarėlio svečiai įprasmins tiesiog savo buvimu, kuriančiu nepakartojamą vakaro atmosferą.
Svarbus renginio akcentas – vakaro metu surinktos lėšos bus skiriamos žaliai iniciatyvai „Grąžinkime Alytui pušis“, nuperkant ir pasodinant pušeles specialiai parinktose Alytaus erdvėse.
Kviečiame žymėtis rugsėjo 2 d. kalendoriuje ir pradėti ruoštis Žaliajai vakarienei jau dabar – ieškoti (o gal net pasisiūti) įdomių žalių drabužių, aksesuarų, žalio dekoro savo stalams, ar net kurti receptus žalios spalvos užkandžiams. Žinoma, burk draugus ir artimuosius – juk šventės laukimas kartu daug smagesnis!
Registraciją į renginį skelbsime jau netrukus.
Visas šventės naujienas sekite Žalioji vakarienė – Alytus.

Šventės organizatoriai Alytaus teatras , Alytaus autizmo asociacija „Lietaus vaikai“, Fenix Bar.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *