Alytaus regiono verslams – muitinės tikrinimo vieta

Alytaus miesto pramonės parke įsikūrusi įmonė „Durga“, esanti adresu Lankų g. 14, atveria duris muitinės tikrinimo paslaugoms teikti. Savivaldybė labai didžiuojasi tokiu regioniniu inovatyviu sprendimu ir kviečia visas Alytaus miesto bei regiono verslo įmones bendradarbiauti bei naudotis sukurta infrastruktūra.

Jau dabar Alytaus pramonės parke verslo įmonės gali gauti reikalingas importo, eksporto procedūras, užbaigti tranzitą, nuimti plombas ir gauti leidimus iškrauti ir pakrauti prekes.

Daugiau kaip 25 metus sėkmingai dirbanti įmonė 2020 metais pasirašė investicijų sutartį ir pramonės parke jau investavo 1 mln. 500 tūkst. eurų. Tokių investicijų nauda bus visiems: verslas sutaupys daug laiko ir lėšų, nereikės važiuoti į Kauną ar Marijampolę, nes muitinės procedūras jau galima įsiforminti ir Alytuje, o pramonės parkas sulauks daugiau naujų investuotojų.

Verslo skyriaus informacija

Vienas komentaras apie “Alytaus regiono verslams – muitinės tikrinimo vieta

  1. Gerai, tik pustuščiam pramonės parke ar užtenka verslo klijentų, kad atsipirkt? Ir vis būrimas, kad pramonės parkas sulauks investuotojų? Nors Lietuvoj kitur pramonės parkai perpildyti dūzgia. Kitur salygos strateginiam investuotojui ne mažiau 20 milijonų investicijų su normaliai apmokamom darbo vietų. Kur ir Alytuj jau turėjo būt pritraukti rimti stratrginiai investuotojai su apie 1000 normaliai apmokamų darbo vietų. O ne su minimsliais reikalavimais ten milijoną investuoja ir bus, ar ne bus jei es paramos negaus, tokie smulkūs tik bandantys užsukt verslus? Pasiseks, ar ne? Kur Alytuj neskiria kuo skirias strateginis investuotojas nuo smulkių bandančių. Klausimas, kodėl kitur suspėta per tą patį laiką pritraukt strateginius investuotojus, Alytuj ne? Ir tokie vieninteliai per Lietuvą. Kame tikros priežastys?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *