Po penkerių metų – pokyčiai Alytaus „Drevinuko“ mokykloje-darželyje: darbą pradėjo naujoji direktorė

Po penkerių metų pertraukos ir daugybę kartų nesėkmingai skelbtų konkursų Alytaus „Drevinuko“ mokykla-darželis pagaliau turi naują direktorę Jurgitą Kamandulienę. Trečiadienį ji jau pradėjo darbą naujose pareigose.

Pirmą darbo dieną mokykloje-darželyje apsilankė ir vadovę pasveikino Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Rimvyda Ališauskienė ir šio skyriaus vyriausioji specialistė Ramunė Aliukonienė.

Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja R. Ališauskienė pirmiausiai padėkojo iki šiol įstaigai vadovavusiai direktoriaus pavaduotojai ugdymui Birutei Semeškienei ir pasidžiaugė, kad po penkerių metų mokykla-darželis pagaliau turi direktorę.

„J. Kamandulienė yra kompetentinga, turi nemažai vadybinio darbo patirties. Svarbiausia, kad kolektyvas priimtų bei bendradarbiautų ir kartu siektų kiekvieno vaiko pažangos. Linkime tiek Jums, direktore, tiek ir visam kolektyvui sėkmės. Draugiškai priimkite naują vadovę ir kartu dirbkite“, – sveikindama J. Kamandulienę sakė ir darnaus bendro darbo visiems linkėjo R. Ališauskienė.

Iki šiol „Drevinuko“ mokyklai-darželiui vadovavusios direktoriaus pavaduotojos ugdymui B. Semeškienės teigimu, šios švietimo įstaigos kolektyvas yra kūrybingas, darbštus ir draugiškas. „Labai norėtųsi, kad jūs įsilietumėte į mūsų kolektyvą ir būtumėte jo mėgstama, tuomet kartu galėsime nuveikti daug darbų“, – sakė B. Semešienė.

J. Kamandulienė prisipažino, kad tuomet, kai sužinojo, jog laimėjo mokyklos-darželio direktoriaus konkursą, viduje sukilo daugybė įvairiausių jausmų. „Aišku, buvo daug džiaugsmo, bet taip pat pajutau didelę atsakomybę. Pirmiausia – tai atsakomybė už vaikus. Priimdama sprendimus aš dažnai klausiu, kokia nauda iš to bus vaikams. Sieksime kiekvieno vaiko pažangos. Galbūt kažkas išmoks skaityti ne pirmoje, o antroje klasėje, o gal diktante vietoj dvidešimties klaidų, padarys jų dešimt ir tai jau bus pažanga“, – mintimis dalijosi naujoji „Drevinuko“ mokyklos-darželio direktorė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *