Už Alytaus rajono savivaldybės komunikacijos vairo stojo Valerijus Vencius

Alytaus rajono savivaldybės Komunikacijos skyriui nuo liepos 7 dienos vadovauja Valerijus Vencius, Alytaus miesto savivaldybės politikas, buvęs Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Alytaus skyriaus vadovas. Jis paskirtas Komunikacijos skyriaus patarėju, mat konkursas skyriaus vedėjo pareigoms užimti kol kas nebuvo skelbtas.

Alytaus rajono savivaldybės Komunikacijos skyriuje šiuo metu dirba aštuoni darbuotojai.

„Kol kas mano tikslas – susipažinti su esama situacija. Daug iššūkių yra informacinių sistemų srityje. Pastaruoju metu ypač aktualus kibernetinis saugumas, technologijų ir programinės įrangos atnaujinimas, juolab kad IT sritis į priekį žengia septynmyliais žingsniais.

Kalbant apie viešuosius ryšius, keliu tikslą kuo tikslesnei, aiškesnei, savalaikei, operatyviai ir teisingai informacijai.

Svarbu, kad žmones pasiektų informacija, susijusi ne tik su savivalda, jos sprendimais, bet ir su gyventojų kokybiškesnio gyvenimo galimybėmis“, – kalbėjo V. Vencius.

Šios pareigos Komunikacijos skyriaus patarėjui yra visiškai naujos, tačiau ne svetimos. Savo profesinę karjerą jis pradėjo nuo informacinių sistemų specialisto, viename iš bankų dirbo informacinių sistemų vadovu. Viešųjų ryšių sritis jam kaip ilgamečiam politikui taip pat nėra svetima.

3 komentarai apie “Už Alytaus rajono savivaldybės komunikacijos vairo stojo Valerijus Vencius

  1. Jei miesto savivaldybėj 3 darbuotojai, rajono 8 – puvėsiukas geras esmėj seniūnijos lygio, nors vaizduoja rimtą savivaldybę. Pačio miesto tarybos nario stilius nematyt rimtų klausimų dėl paskolų, neišnaudotų pramonės parko ir aerodromo tikrų priežasčių, o velia į voveriukų, kokio aukščio žolukė Maxsimai priklausančiuose plotam nušiensuta..- daugiau destrukcinio pobūdžio. Miesto savivaldybės Etikos komisijoj sprendime Nr.KPPn-16 aiškinantis, kas galimai rašinėjo nustatyta žeidžiančius komentarus prieš alytiškį po moters kompais po moters kompiuteriais palietus temas apie pramonės parko ir aerodromo, orlaivių įoatumus komisijoj už policiją kalba, kad niekas policijoj nežino. Nors komisija turėjo kreiptis į policiją ir pareikalaut konkretint, kas nutrauktam tyrime Nr.03-2-00225-17 konkrečiai rašinėjo ir jri kiti – byla naudojantis kitų asmens duomenimis, tai. Šio veikėjo įsikišimu palikta landa galimai po kitų kompais žemint, slopont neįtinkančius. Tad tokiem ne vieta net politikoj. O Alytuj kaip ant šakių kelia, didina erzonimų, intrigų, blusinėjimų energija. Tad pūt tokiems ir panašiems.

  2. Su tokiu protrlio lygio, kaip mieste iniciatuvos voveriukų lygio ar žolukes blusinėt Maxsimos plotuke, jo politikoj ir postuose rimtoj visuomenėj niekur neprileistų. Bet Alytuj bildukų lygio blusinėtojai tinkami..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *