Aukso puodą laimėjusi alytiškė neskubėjo tikrintis bilieto: dabar tiesiog džiaugsis gyvenimu

Praėjusią savaitę Lietuvą apskriejo žinia, jog populiariausioje šalies loterijoje ir vėl laimėtas Aukso puodas. Šįkart daugiau nei 810 000 eurų sumą pasidalino trys žaidėjos. Viena iš jų – alytiškė.

Genutės (vardas pakeistas laimėtojos prašymu) iš Alytaus istorija – visai netikėta. Moteris lemtingąjį sekmadienį turėjo tik vieną, atsitiktinai įsigytą, loterijos bilietą, žaidimo nežiūrėjo ir apie laimėjimą sužinojo tik po kelių dienų.

„Nebuvau nieko girdėjusi apie jokius laimėtojus. Trečiadienį prisiminiau, kad turiu tą bilietą – ir pasitikrinau internetu. Vieną kartą vedžiau, po to antrą, trečią… Kol patikėjau, kad tai, ką matau ekrane, yra tiesa“, – pirmąją reakciją sužinojus, jog tapo daugiau nei 270 000 eurų savininke, prisimena alytiškė.

Genutė neturi ir konkrečių planų, ką veiks su laimėjimu. Tačiau moteris įsitikinusi, kad dabar galės sau leisti pasilepinti.

„Iš būtinųjų dalykų mūsų šeimai lyg ir nieko netrūksta – stengiamės, dirbame ir užsidirbame. Tačiau dabar galėsime kur kas lengviau leisti sau atsipalaiduoti – pakeliauti, papramogauti, nuveikti kažką tokio, ko niekuomet nebūtume nuveikę“, – svajingai kalbėjo moteris.

Parengta pagal organizatorių informaciją

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *