Kodėl vis dar populiarios medinės durys?

Išsirinkti tinkamas duris savo namams gali būti nemenkas iššūkis. Jeigu norite tikrai kokybiško varianto, tuomet rekomenduojame atsižvelgti į kuo daugiau faktorių, kad jūsų namams būtų tinkamiausias variantas. Medinės vidaus durys dažnai įvardijamos kaip kokybiškiausias būdas sukurti namų interjerą.  Medis nuo seno buvo mėgstamas lietuvių pasirinkimas, kad ir ką jie augintų. Nieko keisto, kad renkantis duris pirmiausia atsižvelgiama ir į medines duris.

Nors šiandien galima įsigyti durų iš įvairių medžiagų, medinės durys išlieka vienos populiariausių. Šis variantas yra palankus, nes medinės durys iš tikrųjų turi daug privalumų, o tokia galimybė tikrai yra viena iš naudingiausių. Tad kodėl verta rinktis šias duris?

Medinės durys turi savų pranašumų prieš kitas duris

Medinės durys yra ekologiškos, nes gaminamos iš natūralių medžiagų, todėl medinės durys yra tinkamas pasirinkimas bet kuriuose namuose. Šis kriterijus šiandien yra vienas svarbiausių renkantis įvairius gaminius, tad nieko keisto, kad vis daugiau žmonių renkasi medines duris. Jei durys pagamintos iš tam tikrų sintetinių medžiagų, sumažėja pralaidumas orui, o tai gali sudaryti palankias sąlygas mikroorganizmams daugintis.

Medinės vidaus durys dažniausiai pasirenkamos pirmiausia dėl jų patrauklumo. Kadangi daugelis lietuvių savo namuose vis dar daugiausia naudoja medinius baldus ir dekoracijas, nenuostabu, kad pasirenkamos prie bendro interjero derančios durys. Medinės durys yra patvarios ir daugelis žmonių sako, kad investuoti į medines duris verta. Jie gali trukti dešimtmečius. Tuo pačiu metu daugelis įmonių taip pat suteikia garantiją parduodamoms durims, jei rezultatu nesate patenkinti. Mažai tikėtinu atveju, jei durys sulūžtų, jos bus suremontuotos visiškai nemokamai. Net labai stiprus vaikas, net ir piktas suaugęs, gali būti pakankamai stiprus, kad sugadintų medines duris. Pastarasis yra labai patvarus ir puikiai saugo namus. Juk reikia rinktis ne tik tvirtas lauko duris, bet ir vidaus duris. Gyvenimas jūsų namuose turi būti kaip privačioje pilyje.

Medinės durys yra tikrai kokybiškos ir tarnauja ilgai

Visada galite rinktis medines duris, pagamintas iš vienos ar kitos rūšies medienos, o jūsų pasirinkimas tikrai gali nulemti, ar durys tarnaus ilgus metus. Siūlomos modernios medinės durys yra itin aukštos kokybės, užtikrinančios ilgaamžiškumą. Jums nereikia rūpintis specialia durų priežiūra, nors kartais manoma ir priešingai – dabartinės technologijos garantuoja minimalią medinių durų priežiūrą.

Medinės durys turi puikią šilumos ir garso izoliaciją, todėl namuose visada tylu ir pakankamai šilta. Kai norite pakeisti vidines ar lauko duris, galite rinktis medines duris – puikus pasirinkimas kiekvienu atveju, puikiai derantis prie jūsų namų eksterjero ir interjero.

Didelis medinių durų pasirinkimas visada leis išsirinkti labiausiai Jūsų namams tinkančias duris

Medinės durys gali būti įvairių spalvų ir galite pasirinkti savo mėgstamą durų apdailą. Pažvelkite į įvairių durų gamintojų ir pardavėjų pasiūlymus ir tikrai rasite geriausią variantą.

Palyginti su kitomis durimis, medinių durų kaina yra gana žema. Visada galite rasti gamintoją, kuris siūlo duris už geriausią kainą, tereikia pasinaudoti internetine paieška, kad surastumėte Jūsų nustatytą durų kainą. Tikrai greitai rasite įmonių, siūlančių duris itin palankiomis kainomis, ir galėsite užsisakyti mėgstamas medines duris.

Taigi, šios durys turi daug privalumų ir daugeliu atvejų medinių durų pasirinkimas yra geriausias sprendimas. Žinoma, neskubėkite apsispręsti prieš keisdami senas duris: palyginkite įvairių siūlomų durų privalumus ir trūkumus, pasikonsultuokite su ekspertu ir apsilankykite Stalių gaminiai, AB.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *