Alytuje susprogdintas bankomatas ir pavogti pinigai: plėšimo atvejų būta ir anksčiau, tačiau toks – pirmasis

Alytaus apskrities VPK nuotraukos.

Trečiadienio naktį Alytuje, šalia prekybos centro, buvo susprogdintas bankomatas ir galimai pavogti jame buvę pinigai. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes ir daugiau jų kol kas neatskleidžia. Kaip paaiškėjo, Alytuje bankomatai apiplešiami jau ne pirmą kartą, tačiau toks atvejis, kai bankomatas susprogdinamas – pirmasis.

Apie birželio 15-osios naktį, maždaug 3 val., Alytuje, Jurgiškių gatvėje, įvykusį sprogimą ir galimą prie prekybos centro „Norfa“ bankomato apiplėšimą policiją informavo apsaugos tarnyba.

Atvykę policijos pareigūnai darbavosi ne tik naktį, bet ir ryte. Prekybos centro teritorija buvo aptverta, į ją policijos pareigūnai nieko neleido įvažiuoti, taip pat ir įeiti į patį prekybos centrą.

Paaiškėjo, kad „Luminor“ bankomatas buvo sugadintas panaudojus nenustatytus sprogmenis, o iš jo galimai pavogtos kasetės su pinigais. Nuostolis nustatinėjamas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Kaip sakė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, Alytuje prieš keletą metų buvo vykdytos vagystės iš bankomatų, tačiau toks atvejis, kai bankomatas buvo susprogdintas, yra pirmasis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *