Seimo narys Robertas Šarknickas patvirtino – dalyvaus Alytaus miesto mero rinkimuose

Ilgą laiką į klausimą, ar turi ketinimų dalyvauti jau kitąmet vyksiančiuose Alytaus miesto mero rinkimuose, konkrečiai atsakyti vengęs Seimo narys Robertas Šarknickas šeštadienį apie tai oficialiai pranešė socialinio tinklo Facebook paskyroje. Rinkimuose jis dalyvaus, atstovaudamas Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą.

„Mieli Alytiškiai, ilgai svarsčiau dėl kandidatavimo į Alytaus miesto mero pareigas.
Esu dėkingas, kad kantriai šį klausimą užduodavote daugiau nei metus, supratau, kad turiu jūsų nemažą būrį palaikymo. Priėmiau sprendimą dalyvauti Alytaus miesto mero rinkimuose!“, – rašė R. Šarknickas.

11 komentarų apie “Seimo narys Robertas Šarknickas patvirtino – dalyvaus Alytaus miesto mero rinkimuose

  1. Nu prisiminus kaip dirbome kartu tai liudna. Diktatorius, visada kišosi ne į savo reikalus, skundė kolegas neišsiaiškinęs tiesos. Labai blogi prisiminimai. Gaila savivaldybės darbuotojų. Per fb reklamą į seimą pateko, dabar vėl tą patį daro ir viskas tik dėl pinigų o ne dėl žmonių

  2. Ar sugebės Alytaus miesto valdyme iškelt aukščiau kitų, kaip ir priklauso pagal įstatymus? Pliusas nevengia susitikt su alytiškiais ir užgirst įvairias nuotaikas. Minusas, apie rimtas Alytaus problemas ir jų sprendimus nesugeba prabilt jis, kaip ir taryboj esantys po valstiečiais. Be iniciatyvų ir savo veido.

  3. Kur konkrečiai svarbiausių Alytaus problemų vardijimas ir siūlymas jų sprendimų, geresnių už kitų? Nes šis esamas mero poste, kaip ir kiti tarybos nariai, nesugeba įvardint. Kiek paskolų ir strategijos gražint, priemonės dėl likusio miesto potencialo efektyvesnio panaudojimo miesto labui?

  4. Tikrai jis niekada nekėlė pasitikėjimo.Atrodo tokia tuštybė.Komentaruose minėjo,kad skundikas,tai tiesa.Per “galvą lips”,jei ką užsinorės.Ypač konkurentams.Jokių konkrečių darbų,idėjų,projektų nepateikęs per tiek metų seime.Tik su statulėlėm,krepšeliais po renginius lakstyt,save reklamuot,tipo dirba.Na,tuštybių tuštybė !

  5. Alytuj rimta savivalda nekvepia. Tik keli klanai dar aršiau dėl mažėjančių likučių lupas ir lupsis. Šis Alytaus valdyme, kaip ir taryboj po valstiečiais, ar jie yra, ar nėra nieko rimta nelemia. Jau blokuojama per atskiras žiniasklaidas net info apie realią padėtį per savivaldą. Kur virš miesto interesų vyrauja atskiri klaniniai interesai per intrigas su teisėsauga.

  6. Prisimenu kaip Šarknickas prisidėjo prie anoniminių skundikų ir savo feisbuke paskelbė, kad vienoje firmoje “užkastos tonos cheminių medžiagų”. Įdomu kaip dabar išsisuks nuo savo šmeižto ?

    1. Kas gali alytiškiams oficialiai paaiškint, dėl tų užkastų atliekų istorijos reziumė? Pavojinga, ar ne? Turėtų to klausiant alytiškiams, viešai paaiškint kompetentingos aplinkos apsaugos institucijos, kur tuo met į teritoriją įėjo? Negali būt įėjo, o aiškumo nėra iki šiol? Turėtų kaip atsakingi ir atskaitingi meras su taryba įvest aiškumą, kad alytiškiams būt saugu ir žinotų. Nebūtų, kaip su padangų gaisro pradmenim, pasirodo prieš buvo gaisrų, bet tinkamai nereaguota? Per daug per savivaldą Alytuj paslapčių, ko neturi būt. Ar be verti alytiškiai žinot?

      1. Skundikus ar šmeižiančius kitus žmones sustabdo tik teismai. Anoniminis skundas apie “užkastas atliekas” jau turi teismo sprendimą. Bus paskelbta. Pažiūrėsim kaip raivysis tokie šmeižikai kaip šarknickai, kaip tie kurie sukurpė skundą, kaip tu kuris vis loji, nieko nežinodamas

  7. Kol kas tokių, kad užtikrint miesto interesą aukščiau kitų- nėra viešoj erdvėj. Esantys tie, prie kurių vyrauja siauri interesai. Progresu nešviečia, apart įnirtingesnė kova dėl aerodromo ir kitų likučių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *