Trečią kartą keičiasi Alytaus Antikorupcijos komisijos pirmininkas

Nuo šiol Alytaus miesto Antikorupcijos komisijai pirmininkaus Alytaus miesto tarybos narys Valerijus Vencius. Prieš beveik mėnesį šio komiteto pirmininko ir nario pareigų atsisakė tarybos narys Vytautas Jastremskas. Šioje Alytaus miesto tarybos kadencijoje Antikorupcijos komisijos pirmininkas keičiasi jau trečią kartą.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymu ir Alytaus miesto savivaldybės tarybos patvirtintu Tarybos veiklos reglamentu, jeigu yra paskelbta tarybos mažuma, ji merui siūlo Antikorupcijos komisijos pirmininko kandidatūrą, meras ją teikia tvirtinti tarybai. 2022-04-28 savivaldybės tarybos posėdyje buvo priimtas sprendimas, kuriuo tarybos narys Vytautas Jastremskas buvo išbrauktas (jo paties prašymu) iš Antikorupcijos komisijos narių ir šios komisijos pirmininko pareigų.

2022-04-28 buvo gautas Mišrios tarybos narių grupės siūlymas įtraukti tarybos narį Valerijų Vencių į Antikorupcijos komisijos sudėtį ir paskirti jį šios komisijos pirmininku.

V. Venciaus kandidatūrai pritarė politikai pritarė vienbalsiai.

Vienas komentaras apie “Trečią kartą keičiasi Alytaus Antikorupcijos komisijos pirmininkas

  1. Nieko rimto iš tų pilietininkų. Per aną kadenciją per juos į miesto valdymą praėjo iki tol ant dugno nusėdę nuo anų laikų kaip kriminalinių metodų per teisėsaugą dumblas. Negarbingi metodai skundinėt, šantažuot kitų rankomis. Įrodė, kurt nesugeba, tik dėl likučių erzintis. Kiek anoj kadencijoj mandri postus turėjo sabar aišku, net nesuvokė kas vyksta. Iš kur drasos šioj kadencijoj opozicija pasiskelbt, kaip apie tai žalio suvokimo neturi. Ypač mėgo anoj kadencijoj per stt dorot neįtinkančius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *