Sportbačiai – tobuli vasariniai batai. Kaip juos madingai avėti?

Sportbačiai ir toliau išlieka populiariausia vasaros avalyne. Sužinokite daugiau apie naujausias stiliaus tendencijas ir išsirinkite geriausius sportinius batus sau!

 Kokie sportbačiai yra madingiausi šį sezoną?

Geras oras yra puiki proga ne tik praleisti daugiau laiko lauke su šeima arba draugais, bet ir atnaujinti savo drabužių ir avalynės kolekciją! Žinoma, sportbačiai ir toliau išlieka bene populiariausia ir universaliausia avalyne šiltuoju metų laiku, todėl dabar yra pats geriausias metas peržvelgti naujausius batų pasiūlymus ir pridėti kažką stilingo į savo stilių ir spintą!

Taigi, kokius sportbačius rinktis šį sezoną? Kokios spalvos ir modeliai atrodys geriausiai vasaros metu? Peržvelkite pasiūlymus ir naujausias tendencijas žemiau ir išsirinkite sau labiausiai patinkančius batus.

Kokie sportbačiai yra madingiausi šį sezoną?

Taigi, kokie sportiniai batai išlieka perkamiausiais?

Vienas iš perkamiausių variantų ir toliau yra klasikiniai balti sportbačiai! Toks variantas niekada neišeina iš mados ir yra lengvai priderinamas prie beveik bet kokios aprangos ir aksesuarų. Miestas? Darbas? Susitikimas su draugais? Tokie sportbačiai tiks visoms gyvenimo situacijoms ir atrodysite puikiai. Žinoma, balti ir kiti šviesūs sportbačiai gali pritraukti šiek tiek daugiau dėmių, todėl reikės pabandyti juos tinkamai prižiūrėti, jeigu norite atrodyti nepriekaištingai ir nuolat gauti daugybę komplimentų.

Šį sezoną internetinių parduotuvių kolekcijose taip pat galima rasti įvairiausių ryškesnių spalvų ir raštų. Viskas nuo neoninės žalios iki ryškiai mėlynos spalvos sportbačių gali būti gerai priderinti ir suteikti jūsų stiliui išskirtinumo. Tiesiog pagalvokite, kokie atspalviai geriausiai tiktų prie jūsų mėgstamiausių vasarinių drabužių ir pagal tai priderinkite patinkančios spalvos sportinius batus.

Vasara yra puikus metas išbandyti naujus derinius ir išeiti iš savo komforto zonos, todėl nebijokite ir ryškesnių sportbačių! Jeigu visada rinkotės tik juodus arba baltus sportbačius, galbūt ši vasara yra tinkamas laikas naujovėms?

Prie ko derinti patinkančius sportbačius?

Tikrai nereikia pasiduoti pasenusiam stereotipui, kad sportbačiai tinka tik sporto salėje! Ši universali avalynė tiks įvairiausioms gyvenimo situacijoms ir bus lengvai priderinama prie skirtingo stiliaus drabužių tiek einant susitikti su draugais, tiek einant į ofisą.

Žinoma, vasaros metu vienas iš geriausių derinių yra patinkančios spalvos ir modelio sportiniai batai, lengvos laisvalaikio stiliaus kelnės ir oversized tipo marškiniai. Toks derinys padės be didelių pastangų atrodyti gerai ir jaustis patogiai visą dieną. Jeigu turėsite planų karštesnę dieną, tiesiog pakeiskite kelnes į madingus šortus ir tada atrodysite bei jausitės puikiai.

Nepaneigiama ir tai, kad stilingi sportbačiai tiks ir laisvalaikiu, kai norite pabėgioti arba pasportuoti. Tvarkinga ir patogi avalynė tikrai pagerins treniruotę ir leis be jokių problemų ar diskomforto sportuoti tiek, kiek tik norėsite. Sportui tikrai galite rinktis net ir ryškiausius sportinius batus, nes tai pagerins nuotaiką ir norėsite vėl ir vėl grįžti į sporto salę. Nedelskite ir susiraskite patogius ir stilingus sportinius batus, kurie pravers net ir karščiausią vasaros dieną!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *