Kokie aukštakulniai madingi šį sezoną?

Šį sezoną moteriškos avalynės tendencijos yra labai įvairios. Ant pavasario–vasaros  sezono podiumų netrūko naujų ir šviežių idėjų – nuo išraiškingų platformų stambiais kulnais iki labai elegantiškų smailianosių aukštakulnių.

Nesvarbu, ar rinksitės spalvingus, ar itin smailiomis nosytėmis aukštakulnius – šių metų avalynės tendencijos pagyvins bet kurį įvaizdį ir suteiks jūsų stiliui naujos gyvybės. MODIVO.lt dalinasi naujausiomis pavasario ir vasaros avalynės moterims tendencijomis, kurios padės atnaujinti jūsų įvaizdį žingsniuojant koja kojon su madingiausiomis pasaulio moterimis.

Spalvoti bateliai

Nors juoda spalva gali atrodyti vienintelė, kurią mėgsta mados pasaulio žmonės, bet kalbant apie 2022 m. pavasario ir vasaros avalynės tendencijas, svarbiausia – nuotaiką keliančios ryškios spalvos. Mados sostinių podiumuose karaliavo ryškių spalvų drabužiai, todėl natūralu, kad spalvingumo tendencijos palietė ir avalynę. Ryškios spalvos atneša daug džiaugsmo, tad po ilgo ir slogaus meto dizaineriai išreiškia šį džiaugsmą, kurdami spalvingas kolekcijas.

Bateliai su platforma ir stambiu kulnu

Pakylėkite kojas į naujas aukštumas (tiesiogine prasme!) su platforminiais aukštakulniais moterims. Nepaisant savo didelių gabaritų, šie aukštakulniai moterims ne tik labai stilingi, bet ir patogūs. Spalvos ir toliau dominuoja, tik šiems batams nesvetimas disko laikotarpio žavesys ir spindesys: aukštakulnius su platforma ir stambiu kulnu išvysite metalinių atspalvių, ryškių neoninių spalvų, pagamintus iš spindinčios satino medžiagos, taip pat ir juodos spalvos lakinius, kurie šiek tiek primins kuklius mokyklinius batukus.

Smailianosiai aukštakulniai

Pagaliau ir vėl galima puoštis, o artėjant vestuvių ir vakarėlių sezonui, dizaineriai pasinaudojo galimybe sukurti ir ypatingą avalynę tokioms progoms. Atėjo laikas atsisveikinti su šlepetėmis ir pasisveikinti su smailianosiais bateliais. Ilginantys siluetą smailianosiai aukštakulniai moterims akimirksniu pailgina kojas ir primena 80-ųjų ir 90-ųjų nostalgiją, kuri jau kurį laiką yra užvaldžiusi podiumus. Nuo klasikinių juodų batelių iki drąsių ryškiaspalvių – jei tik jie itin smailūs – esate pasiruošusi švęsti!

Metalo atspalvių bateliai

Artėjant šiltesniems mėnesiams pasitinkame dar vieną šio sezono tendenciją – metalo spalvos avalynę. Metalo spalvos avalynė yra laikui nepavaldus pasirinkimas, vasarą ji puikiai atspindi šviesą ir suteikia prabangaus spindesio, todėl yra idealus pasirinkimas šviesioms ir šiltoms dienoms. Atėjus žiemai, juos galite panaudoti kaip tobulą vakarėlio aprangos akcentą didžiųjų švenčių laikotarpiu. Nuo blizgių sandalų iki gražių puošnių klasikinių aukštakulnių – padovanokite savo kojoms naujojo sezono spindesį.

Aukštakulniai su dekoracijomis ant čiurnos

Jei mėgstate nostalgiškas 90-ųjų metų apyrankes, dėvimas ant kojų, ši tendencija jums patiks. Šį sezoną puošnios ir išraiškingos detalės ant čiurnos puošia visas batų formas ir siluetus. Tokie bateliai idealiai tinka prie trumpesnių suknelių ir džinsų. Bateliai su grandinėlėmis, kaspinėliais, ilgais raišteliais, siekiančiais blauzdas ar kitomis aplikacijomis bus nuostabus pasirinkimas mėgstančioms atrodyti puošniai ir išskirtinai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *