Gimtadienį švenčiančiam Alytaus merui – ukrainiečių apdovanojimas

Gimtadienį šiandien švenčiantis Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis malonių žinių sulaukė iš bendradarbiaujančio Ukrainos miesto Kremenčuko, kurio taryba nusprendė apdovanojimą „Už nuopelnus miestui“ skirti Alytaus miesto merui. Apie tai „Facebook“ puslapyje pranešė Kremenčuko meras Vitalijus Maletskis.

V. Maletskis rašė, kad Kremenčukui giminingo miesto meras asmeniškai, į pasienį ukrainos kariams vežė paramą, taip pat jis nuolat vadovauja humanitarinės pagalbos rinkimui ir išsiuntimui.

„Su tokiais draugais kaip jūs jaučiamės užtikrinti savo pergale! Priimkite šį apdovanojimą kaip nuoširdų padėkos ir gilios pagarbos ženklą Jums asmeniškai ir visai Alytaus bendruomenei bei Lietuvos žmonėms!“ – rašoma pranešime.

2 komentarai apie “Gimtadienį švenčiančiam Alytaus merui – ukrainiečių apdovanojimas

  1. Ar ir kaip Alytaus merui vietiniai oligarchėliai per tarybą velia užsakomais straipsniais dėl medikamentų Ukrainai paremt pirkimų nepirkimų pasišaipydami, o meras nei kaip meras ir rimtas vyras atsikirst nesugeba?

  2. Ar alytiškiams reikia tokio mero, kuris sugebėtų viešą interesą iškelt aukščiau kitų, vardint oroblemas ir sprendimus dėl paskolų, nepanaudoto didelio potencialo miesto naudai pramonės parko, aerodromo, laiku neatliktų pertvarkų, per es paramą dirbt žalio suvokimo neturi? Ar, kaip dabar vengia prabilt apie mero kompetencijoj rimtas ir didėjančias miesto problemas, kiek prasiskverbė į viešumą net kolektyvinių pareiškimų dėl mobingų užslopinta, o? Pats meras tik į juostelių karpymo lygį neria ir bijos net žvilgtelt į išbujojusius atskirus oligarchinius net per tarybos lygį?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *