Sveikinimai ugniagesiams – ir nuo Alytaus miesto valdžios

Alytaus miesto savivaldybės nuotraukos.

Šiandien, minint Šv. Florijono, Gaisrų sergėtojo nuo gaisrų ir nelaimių dieną, Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis ir mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė pasveikino ugniagesius su profesine švente.

„Kaip bebūtų keista politikai neturi profesinių švenčių, jiems „šventė” kasdieną, o ugniagesiai turi Šv. Florijono dieną. Jei leisite šią šventę švęsiu ir aš, nes turėjau galimybę pamatyti jūsų darbą iš labai arti, gal net per daug arti ir pamatyti, koks darbas yra sunkus ir dėl ko žmonės jumis labiausiai pasitiki. Jūsų darbą turėjau galimybę pamatyti ir visiškai neseniai – per šv.  Velykas, tačiau ačiū Dievui, kad jūsų operatyvumas, patirtis ir žinios leido išvengti tam tikrų didelių gaisrų mūsų mieste.  Viso miesto vardu noriu padėkoti, kad saugote mūsų  miestą. Žmonių vardu, kad saugote jų turtą ir gyvybes. Linkiu, kad metines šventes švęstume atskirai, o ne kartu“, – sveikinimo metu kalbėjo N. Cesiulis.

Sveikinimus ugniagesiams palydėjo ir Alytaus miesto mero padėkos.

Už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybą, tarnybinių pareigų atlikimą ir visuomenės švietimo veiklą padėkos įteiktos Povilui Armanavičiui, Arūnui Šuliauskui, Mariui Česynui, Audriui Bakšiui, Aidui Davidavičiui, Vitai Ruzgienei.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *