Pasaulio alytiškiai kviečiai į klasiokų pikniką

Birželio 18 dieną 11.30 val. Pasaulio alytiškių bendruomenė kviečia susitikti Alytaus Dainų slėnyje – susiburti į jubiliejinį, jau penktąjį, Pasaulio alytiškių sambūrį. Šių metų susitikime – Didysis klasiokų piknikas!

Antrąją Alytaus miesto šventės dieną, šeštadienį, Dainų slėnyje mūsų lauks ne tik seniai matyti klasiokų ir mokytojų veidai, bet ir trys interaktyvios „pamokos“ – lietuvių, istorija ir muzika. Be abejo, ir geografija, nes mokysimės susirinkusiųjų koordinates!

Sugrįžkite bent trumpai pajusti gimtojo miesto gyvenimo pulsą ir susitikti su klasės draugais. Meilė savo miestui vienija alytiškius, kur jie begyventų, tad miestas kviečia! Junkite savo klasės draugus, registruokitės ir gal Jūsų mokykla bus gausiausiai susibūrusi?!

Registruokitės iki birželio 14 dienos: https://bit.ly/3ygPw7p ir kvieskite draugus.

Kiekviena mokykla renginiui yra paskyrusi koordinatorių, tad jeigu reikia papildomos informacijos ar norite kuo nors prisidėti – kviečiame! Koordinatorių kontaktus rasite Pasaulio alytiškių sambūrio 2022 m. įvykyje Facebooke.

Renginį organizuoja Pasaulio alytiškių bendruomenė, susikūrusi 2015 metais kaip bendruomenė socialiniuose tinkluose, o nuo 2019 metų jau ir asociacija. Pasaulio alytiškių sambūriai organizuojami nuo 2016 metų (paskutiniais metais nevyko dėl Covid-19 pandemijos), jų metu skelbiami Alytaus miesto ambasadoriai, skaitomi pranešimai, vyksta įvairios diskusijos bei, žinoma, kuriamos iniciatyvos gimtajam miestui.

Daugiau informacijos: pasaulioalytiskiai@gmail.com, +37061279625

Pasaulio alytiškių bendruomenė Facebook: https://www.facebook.com/www.alytus.lt/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *