Penkiolikos metų patirtį turinti IT įmonė įsikūrė ir Alytuje

Šiandien simbolinė juostelė perkirpta įmonėje „IT Solution“, kurios vadovas alytiškis Robertas Ulinskas praplėtė savo verslą ir įkūrė elektroninės komercijos projektų vystymo padalinį S. Dariaus ir S. Girėno g. 9, Alytuje.
„Tokių verslų mums Alytuje labai reikia, nes jie ugdo visiškai kitokią rinką, kitokį matymą ir tokiuose versluose dažniausiai dirba jauni žmonės. Dažnai mero kabinete vyksta daug pokalbių ir 70 procentų jų būna tik pasikalbėjimai ir iš to nelabai kas gaunasi. Kuomet atvykote ir pasakėte, kad čia bus IT kompanija, man buvo keista, tačiau šiandieną matome, kad ji yra. Smagu matyti, kad čia jaučiatės kaip namie ir vaikštote su šlepetėmis. Džiaugiuosi matydamas jaunus, kuriančius žmones Alytuje“,- kalbėjo Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis.
„IT Solution“ įmonės tikslas – padėti verslui patogiau ir geriau dirbti. Šiuo metu Alytaus padalinyje dirba apie 10 darbuotojų, planuojama, kad ateityje jų dirbs antrą tiek, o jei bus poreikis – ir dar daugiau.
„Jau nuo praėjusios vasaros brandinome mintį, kur galėtume įsikurti ir atradome šias patalpas, kuriose bandėme sukurti aurą, jog būtų čia gera dirbti ir būtų lyg namų atmosfera. Mūsų tikslas buvo, kad darbo vietos nesiskirtų nuo didžiųjų miestų ir galėtumėme šiltai dirbti komandoje bei pritrauktume specialistų iš kitų miestų, kad jie atvažiuotų į Alytų ir tęstų savo karjerą, nes visos galimybės tam yra. Kasdien dirbame su globaliais projektais ir su Lietuvos klientais, tad perspektyvos yra didelės“,- apie įsikūrimą kalbėjo R. Ulinskas.
Kai kurie darbuotojai dirbti į Alytų atvažiuoja iš Vilniaus, Elektrėnų ar kitų miestų, o Šiauliuose augęs ir mokslus Kaune baigęs Viktoras, visai neseniai persikėlė gyventi į Alytų, nes pametė miesto privalumus, tad nuolatinį važinėjimą pakeitė nuolatinis gyvenimas mūsų mieste.
Įmonė Lietuvoje veikia beveik 15 metų. Rekvizitai.lt duomenimis, vidutinis įmonės mėnesinis atlyginimas siekia 1800 eurų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *