Geri darbai sujungia: „TikoTiks“ erdves papuošė M.K. Čiurlionio paveikslų reprodukcijos

„TikoTiks“ erdves papuošė M.K. Čiurlionio paveikslų reprodukcijos, o ilgainiui čia gali atsirasti ir unikali atnaujintų meno kūrinių galerija!

Gražus rezultatas – tai bendras Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro darbuotojų Vaidos Undzėnienės, Lino Brazausko ir menui neabejingo alytiškio Audriaus Sarpaliaus darbas.

Didžiulės M. K. Čiurlionio darbų reprodukcijos beveik dešimt metų puošė Druskininkų viešąsias erdves. Lauke kabojusių paveikslų rėmai per tiek laiko apgedo, saulė išblukino paveikslų spalvas, vėjas apnešė juos dulkėmis. Atitarnavusios reprodukcijos buvo nuimtos ir nuvežtos į Druskininkų rūšiavimo centre esantį daiktų mainų punktą „Mainukas“.

Pirmasis jas pastebėjo ARATC Rūšiavimo centrų veiklos organizavimo padalinio vadovas Linas Brazauskas ir iškart apie tai papasakojo kolegei, „TikoTiks“ centro edukatorei Vaidai Undzėnienei.

Paveikslai buvo pargabenti į „TikoTiks“ centrą, o čia užsukęs ir juos išvydęs Audrius Sarpalius pasisiūlė reprodukcijas atnaujinti ir sukabinti ant sienų.

Tai ir buvo padaryta!

Užsukite pasigrožėti. Užsukite pasidalinti daiktais ir idėjomis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *