Alytaus draugams Ukrainoje – dar viena paramos siunta: į kelionę leidosi ir miesto vadovai

Pristatyti Kremenčukui skirtą paramą šįkart leidosi Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis su vicemeru Povilu Labuku, mero ir administracijos direktorės vairuotojai Giedrius ir Donatas bei mero patarėjas Saulius Ivoška.

Ketvirtadienio rytą svarbi humanitarinė pagalba Kremenčuko miestui antrą kartą pajudėjo iš Alytaus miesto. Šįkart Alytaus miesto partneriams buvo nupirkti keturi automobiliai, į kuriuos dar buvo prikrauta taip reikalingų medicininių reikmenų, vaistų, miegmaišių, karinės radijo ryšio įrangos, anktkelių ir pan. Kilniam tikslui, siekiant surinkti paramą, vienijosi Alytaus miesto savivaldybės darbuotojai, politinės jėgos, labdaros organizacijos. Į misiją nugabenti surinktą paramą į Kremenčuką šįkart leidosi ir Alytaus miesto vadovai – socialdemokratas meras Nerijus Cesiulis, konservatorius vicemeras Povilas Labukas.

Iš Alytaus miesto savivaldybės teritorijos keturi paramai skirti automobiliai, prikrauti kitų reikalingų daiktų pajudėjo apie 5 val. ryto..

Į kelionę, siekiant pristatyti paramą, šįkart leidosi Alytaus miesto meras su vicemeru, mero ir administracijos direktorės vairuotojai Giedrius ir Donatas bei mero patarėjas Saulius Ivoška. Keturi automobiliai su surinkta reikalinga parama bus pristatyti Kremenčuko miestui.

Alytaus miesto partneriui Kremenčukui skirtai humanitarinei paramai surinkti vienijosi Alytaus miesto savivaldybės darbuotojai, skirtingos politinės jėgos, atskiri tarybos nariai, iš asmeninių lėšų nupirkę reikiamų daiktų. Prie kilnaus tikslo prisidėjo ir Alytaus Rotary klubas.

Paramai buvo nupirktas džipas, minivenas ir du vienatūriai keleiviniai automobiliai, kiti reikalingi daiktai.

2 komentarai apie “Alytaus draugams Ukrainoje – dar viena paramos siunta: į kelionę leidosi ir miesto vadovai

  1. Kaip nesugeba dirbt pagal kompetencijas, tai..? Vardint kiek paskolų miestui pakrauta ir kaip gražins, vietoj rimto darbo per es paramą didint alytiškiams mokesčius..Viskas gražu, atsistatydina ir kaip privatūs gali ir kariaut ten. Dabar už pareigas geri valdiški atlyginimai, o jie žygdarbių ieško.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *