Ukrainiečių vaikams atvertos ir neformalaus ugdymo galimybės

Alytaus miesto savivaldybės nuotraukos.

Penktadienio popietę į Alytaus jaunimo centrą susirinko ukrainiečių šeimos su vaikais, kuriems buvo pristatytos galimybės įsitraukti į neformalaus ugdymo veiklas.

Šokti, dainuoti, piešti, sportuoti ar užsiimti kita neformalia veikla šiandien į Alytaus jaunimo centrą susirinkusius Ukrainos vaikus kvietė Muzikos ir Dailės mokyklų, Jaunimo centro, Alytaus sporto ir rekreacijos centro vadovai bei atstovai.

Mažuosius ukrainiečius ir jų tėvelius pasveikino Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė.

„Mes visi kartu pasistengsime, kad Jūsų buvimas mūsų mieste būtų kaip įmanoma sklandesnis. Alytaus mieste buvo įkurtas pirmasis Pabėgėlių registracijos centras. Mes pirmieji pamatėme tai, kaip jūs jaučiatės ir ką jaučiate. Jūs mums rūpite, norime jums padėti. Aš pažįstu alytiškius ir žinau, kad alytiškiai yra geros širdies žmonės. Jūs tikrai pajusite mūsų svetingumą“, – sakė mero pavaduotoja.

Pristačius Jaunimo centro, Dailės ir Muzikos mokyklų bei Sporto ir rekreacijos centro neformalaus švietimo veiklą, vaikučiai ir jų tėveliai turėjo galimybę pabendrauti su kiekvienos iš minėtų įstaigų vadovais ar atstovais ir sužinoti daugiau informacijos apie Ukrainos vaikams siūlomą popamokinę veiklą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *