Propagandos troliai nusitaikė ir į aktyviai pagalbą ukrainiečiams organizuojantį Alytų

 

Propagandos troliai nusitaikė ir į aktyviai pagalbą ukrainiečiams organizuojantį Alytų, o tiksliau į Alytaus miesto galvą – merą Nerijų Cesiulį. Sukurtame netikrame internetiniame puslapyje kartu su socialiniame tinkle „Facebook“ išpirkta reklama skelbiama, kad Alytaus miesto galva vos per keletą mėnesių mįslingai tapo milijonieriumi, o tyrimo ėmęsi STT pareigūnai liko be žado.

„Propagandos mašina pradeda savo darbą ir Lietuvoje.

Kažkam labai nepatinka, kad Alytus aktyviai įsitraukė padedant suvaldyti pabėgėlių krizę ir įkūrė visos Lietuvos pabėgėlių registracijos centrą.

Vakar iš pastabių žmonių gavau žinutę, kad yra sukurtas netikras internetinis puslapis ir išpirkta facebook reklama, kurioje teigiama, kad Alytaus galva (čia apie mane) per kelis mėnesius tapo milijonieriumi.

Šiandien minėtas interneto puslapis jau neveikė, o Lietuvos policija jau domisi šiuo atveju.

„Draugiškos“ kaimyninės šalies Troli, negerk degtinės prieš kurdamas tokius tekstus, nes pats matai, kad nelabai kas gaunasi“, – tokį atsaką melagienas kuriančiam troliui davė Alytaus miesto meras N. Cesiulis.

2 komentarai apie “Propagandos troliai nusitaikė ir į aktyviai pagalbą ukrainiečiams organizuojantį Alytų

  1. Kad taip uoliai Alytaus teisėsauga paviešint pačių nutraukto ikiteisminio tyrimo Nr.03-2-00215-17 kas konkrečiai rašinėjo po nustatyta moters ir sarbo kompiuteriais žeidinėjančius ir slopinančius komentarus alytiškį keliant rimtas aerodromo, orlaivio problemas – iki dabar nepastebi. Nes jei triadom rašė kiti, pažeidimai naudojantis kitų asmens duomenimis. O 100 ha aerodromo per teismus įvelta gal laukia, kol rusai desantuosis, ar per orlaivius kažkas pabėgt laikos? Nors rimtoj valstybėj vsd jau domėtus atskirų Alytaus ypatumais per politiką ir teisėsaugą. Maža to, pramonės parkas vietoj stambių investuotojų per smulkius cirkinas..? Kaž kokie Alytuj..

  2. Prie ko propaganda, kaip meras vykdydamas iš viršaus duoda nurodymus ir atitinkamos savivaldybės grandys dirba. Kam čia gali kilt nesveikas noras trukdyt šioj sritį? O štai per tarybos veiklos gan prastą kokybę, ypač iš mero kompetencijos teikt laiku tarybos svarstymui rimtus klausimus, čia spragų yra. Kaip ir šiuo atveju net įdomi stt kur paminėta nuomonė, kur kaip valdiška institucija turėtų ir paaiškint. Kas realybėj vyksta.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *