Į kelionę link Ukrainos sienos pasitikti iš pragaro ištrūkti bandančių draugų leidosi Alytaus teatro vadovė

Alytaus mieto teatro vadovė Inesa Pilvelytė leidosi link Ukrainos sienos, tikėdamasi pasitikti ir pas save į namus prasivežti ukrainietę režisierę, Kijevo Zoloty vorota teatro direktorę ir meno vadovę Ksenją su jos sūnumi. Asmeninio albumo nuotraukos.

Kai milijonai beviltiškai bando kirsti karo krečiamos Ukrainos sieną, ištrūkti kuo toliau nuo karo zonos, Alytaus miesto teatro vadovė Inesa Pilvelytė leidosi į kelionę link šalies, kur virš galvų skraido raketos, kur niekada negali žinoti, kur nuaidės sprogimas, kur bet kada gali gauti kulką į galvą. Teatro vadovė leidosi link Ukrainos sienos, tikėdamasi pasitikti ir pas save į namus prasivežti ukrainietę režisierę, Kijevo Zoloty vorota teatro direktorę ir meno vadovę Ksenją su jos sūnumi.

„Mes kelyje… Mes jau pakeliui link Ukrainos sienos, kur tikimės pasitikti ukrainietę režisierę, Kijevo Zoloty vorota teatro direktorę ir meno vadovę Ksenją su jos sūnumi…. Nežinau, kaip greitai jiems pavyks kirsti sieną… Nežinau, kaip greitai jie pasijus saugūs… Tai gali įvykti po 8, po 10 valandų ar po paros… Žinau tik viena – mano namai atviri jai, jos šeimai, kaip tikiu, kad Jūsų namai atviri ukrainiečiams, karo pabėgėliams…

Palaikykime, padėkime kiek galime šiai išdidžiai ir drąsiai tautai“, – socialiniame tinkle rašė I. Pilvelytė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *