Naujos investicijos Pramonės parke: iškils PVC profilių ir PVC plokščių laminavimo įmonė

Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Šiandien Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis ir UAB „Glastech“ direktorius Donatas Jakutis pasirašė investicijų sutartį.

Šia sutartimi minėta įmonė įsipareigoja Alytaus pramonės parke, Fortų g. 2, esančiame valstybiniame žemės sklype pastatyti gamybos paskirties statinį PVC profilių ir PVC plokščių laminavimo veiklai.

Investuotojas per 36 mėnesius nuo sutarties sudarymo į 0,8817 ha žemės sklypą įsipareigoja investuoti ne mažiau kaip 504 tūkst. Eur ir sukurti ne mažiau kaip 11 naujų darbo vietų.

Pirmiausia per dvylika mėnesių investuotojas turės gauti dokumentą, leidžiantį statyti naujus statinius Fortų g. 2, o per šešis mėnesius nuo statybos leidimo išdavimo dienos –  pradėti statybas žemės sklype ir įvykdyti ne mažiau kaip 30 procentų statybos darbų, pateikdamas savivaldybei tai įrodančius dokumentus.

Savivaldybė minėta sutartimi įsipareigoja per septynis mokestinius laikotarpius atleisti investuotoją nuo žemės nuomos ir nekilnojamojo turto mokesčio, o kitus tris mokestinius laikotarpius šie mokesčiai bus sumažinti 50 procentų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *