Į Alytų ateina investuotojas: tieks žvėrienos produktus

Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis paviešino dar vienų į Alytų ateinančių investuotojų planus. Dzūkijos sostinėje veiklą vykdyti planuoja bendrovė „Skonio iššūkis“, kuri ant lietuvių stalo tieks išskirtinius aukščiausios klasės žvėrienos produktus.

„Skonio iššūkis“ – tai neseniai sostinėje įkurta įmonė. Alytaus Pramonės parke verslininkai ketina statyti naują gamyklą, kurioje vytins, rūkys, brandins, konservuos žvėrieną, jautieną, kiaulieną ir kt.

Už išnuomotą sklypą, adresu Fortų g. 14, „Skonio iššūkis“ žada investuoti apie milijoną eurų ir įkurti keliasdešimt naujų darbo vietų.

Nauja ekologiškos mėsos gamykla Alytuje turėtų atsidaryti po kelerių metų. Tiesa, šiai investicijų sutarčiai ketvirtadienį dar turi pritarti taryba.

„Kartais milžiniškais, o kartais – nedideliais, tačiau užtikrintais žingsniais einame į priekį – mūsų Pramonės parkas auga ir plečiasi, esami verslai sparčiai didina apsukas, o nauji investuotojai pagaliau atranda mūsų mylimą Alytų“, – džiaugėsi žinia pasidalijęs miesto vadovas.

Vienas komentaras apie “Į Alytų ateina investuotojas: tieks žvėrienos produktus

  1. Kitur į pramonės parkus praleidžiami tik stambūs investuotojai su 10 milijonų investicijom ir keliais šimtais normaliai apmokamų darbo vietų. Garantuojantys į parko įkūrimą investuotų milijonų atsipirkimą savivaldybėms. Alytuj į gan smulkius investuotojus su keliom dešimtim darbo vietų atiduoda plotus, kur atsiperkamumas silpnas. Paskui atskiri tarybos nariai replikuoja, kad rimtam investuotojui trūksta plotų. Trumpiau ir čia efektyvumo sritį Alytus pralošia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *