Pametėte raktus, raktas liko automobilyje? Kada verta kviesti raktininkus?

Kartais bet kuris vairuotojas neišvengiamai atsidurs situacijoje, kai transporto priemonės atrakinti nepavyks. Šiame gyvenimo etape geriausia paklausti profesionalų patarimo. Nesvarbu, ar tai automobilis, sunkvežimis, furgonas, motociklas ar mopedas, avarinis atrakinimas gali išspręsti bet kokią problemą.

Avarinis atrakinimas ir ką verta prisiminti ištikus bėdai?

Kaip pastebėjo meistrai, automobilių atrakinti negalintys vairuotojai dažnai bando susidoroti su situacija patys: imasi grubių veiksmų, bando atidaryti duris ar bagažines, išdaužo langus. Verta paminėti, kad toks elgesys būdingas net tyliems žmonėms, nes užrakintas ar pavogtas raktas automobilyje – situacija, kuri gali priversti bet ką nekantrauti. Toks vairuotojų elgesys dažnai būna labai spontaniškas, nepasitikint asmens gebėjimu susitvarkyti su situacija ir neįvertinus grėsmės pasekmių, todėl savaime suprantama, kad paviršiaus pažeidimai, stiklų dūžiai ir gresiančios remonto išlaidos yra neišvengiamos. Į visus šiuos veiksnius reikia atsižvelgti kiekvienu atveju.

Visi šie vairuotojo bandymai pačiam atidaryti automobilį be kvalifikuoto specialisto pagalbos tik sugadins transporto priemonę, nes tik avarinis atrakinimas gali išvengti didesnės žalos.

Avarinis automobilio atrakinimas – tai efektyvi paslauga, galinti padėti greitai atrakinti bet kurį automobilį ir išvengti didelių apgadinimų

Kvalifikuoti, savo darbą išmanantys meistrai gali atrakinti beveik bet kurią transporto priemonę – tiesiog nėra situacijos, kurios jie negalėtų išspręsti. Šiose situacijose verta skambinti ekspertui:

  • Raktelis užrakintas automobilyje;
  • Nerandu automobilio raktelių;
  • Raktas įstrigo spynoje arba buvo sulūžęs;
  • Transporto priemonės negalima normaliai užrakinti;
  • Sugadinta automobilio spyna;
  • Raktai pavogti arba pamesti.

 

Kvalifikuoti meistrai gali saugiai atrakinti automobilį ar kitą transporto priemonę per gana trumpą laiką

Spyna atrakinama nepažeidžiant durų ir paviršių aplink spyną. Spynose naudojama profesionali atrakinimo įranga padeda išvengti automobilio paviršiaus įbrėžimų.

Kvalifikuoti meistrai atvyks į bet kurią paskirtą vietą bet kuriuo paros metu. Šios paslaugos kaina dažniausiai derinama individualiai, kadangi vienus užraktus atrakinti lengviau, kitus – sunkiau. Avarinis durų atidarymas – tai paslauga, kurią teiks skirtingi savininkai, greičiausiu greičiu ir skirtingomis kainomis.

Kiekvienu atveju ne tik atrakinama spyna, bet ir suteikiamos kitos lygiai taip pat neišvengiamos paslaugos. Automobilių spynų taisymas – dar viena šių meistrų teikiama paslauga. Išmontavus spyną, greitai pagaminami nauji raktai, skirti būtent automobilio spynai.

Automobilių raktelių gamyba

Į kliento nurodytą vietą atvykęs meistras detaliai įvertins situaciją ir nedelsdamas imsis veiksmų. Dėl aptarnavimo – avarinis durų atrakinimas bus išsamiai paaiškintas kiekvienu atveju: teikiamos konsultacijos, taip pat išmontuojamas ar remontuojamas transporto priemonės gedimas, perprogramuojamas ar atjungiamas pamestas raktas, kuris skirtas apsaugai nuo vagystės. Meistras visada pasirūpina, kad ne automobilių vagims prireiktų jų pagalbos – klientų saugumas yra vienas iš pagrindinių tikslų, todėl siekiant užkirsti kelią transporto priemonių vagystėms, tik galintys pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ir dokumentus automobilio nuosavybės durims atrakinti. Taip pat labai naudinga telefonų knygoje pasilikti savininko telefono numerį – vietoje vardo galite tiesiog įvesti „avarinės durys atidarymas“. Kas žino, kada vėl gali prireikti jų pagalbos, nes niekas nėra apsaugotas nuo gyvenimo situacijos, kai reikia skubiai atrakinti duris. Jei reikia profesionalų pagalbos galite skaityti plačiau. „Ozo servisas“ ir jo darbuotojai itin rūpinasi savo klientais ir visuomet skuba savo darbą atlikti kuo greičiau, kadangi žino, jog kiekvienas žmogus nerimauja, skuba. Tai įmonė, kuria galima pasitikėti ir kreiptis tuomet, kai tik prireikia profesionalų pagalbos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *