Alytaus vartų gamintojai – 20 metų: išlaikyti vietą po saule padeda pasitikėjimas

Garažų vartų gamintojos „Expertdoor“ vadovas Vytautas Koreva. dzukijosveidas.lt nuotr.

20 metų verslo rinkoje – solidus rodiklis Alytuje veikiančiai garažo vartų gamintojai „Expertdoor“. Šiandien minimas įmonės jubiliejus vadovui Vytautui Korevai leido suprasti, kad per du dešimtmečius eita teisinga linkme, o jubiliejinę verslo sukaktį minėti planuoja visą likusį sausį savo klientams dovanojant ypatingas nuolaidas įmonės gaminamai produkcijai.

Viena sėkmės paslapčių – tvirtas kolektyvas

„Džiaugiuosi, kad per tuos du dešimtmečius verslas išliko stabilus, pavyko išvengti ženklesnių krizių. Visuomet stengėmės darbų imtis tik tiek, kiek turėjome pajėgumų juos įgyvendinti. Pas mus niekada nebuvo ir didelės žmonių kaitos, o svarbiausia, kad visuomet judėjome tik į priekį“, – pasakojo įmonės vadovas V. Koreva.

Pasak jo, didžiausias į priekį varantis variklis visuomet buvo pasitikėjimas kolektyvu ir vieni kitais bei nuoseklus komandinis darbas. Šiuo metu įmonėje dirba 13 darbuotojų, tarp kurių yra ir dirbančiųjų nuo pat pirmųjų įmonės gyvavimo dienų.

„Įmonėje visuomet vadovaujamės taisykle, kad jeigu pavyks uždirbti įmonei, tuomet uždirbs ir visi kiti, todėl labai svarbu visuomet galvoti globaliai“, – tokiu principu versle vadovaujasi „Expertdoor“ direktorius.

Nuo vartų iki kitų eksterjero detalių

Savo veiklą „Expertdoor“ pradėjo 2002 metais kaip apsauginių žaliuzių gamintojas. Šiandien įmonė yra ilgos eksploatacijos segmentinių garažų vartų gamintoja, savo klientams galinti pasiūlyti įvairių galimybių, prisitaikyti prie netradicinių architektūrinių sprendimų.

Viena iš įmonės sėkmės paslapčių yra nuolatinis savo kuriamos produkcijos tobulinimas ir įvairi eksterjero produkcijos pasiūla. Čia galima įsigyti ir apsaugines lauko žaliuzes, įvairius fasado gaminius, tinklelius nuo vabzdžių. Įmonė taip pat teikia ir kitas produkcijas: markizes, vartų automatikas, pravažiavimo kontrolės įrenginius, domofonus, telefonspynes.

Visa  „Expertdoor“ produkcija yra gaminama tik pagal individualius užsakymus, o gaminiams suteikiama garantija. Įmonės produkcija atitinka ES saugumo reikalavimus ir yra žymima CE ženklu. Gamybinė bazė yra įsikūrusi Alytuje, Santaikos g. 31A.

Be to, įmonė kiekvienam savo klientui dovanoja nemokamą pirminę konsultaciją bei matavimų paslaugą visoje Lietuvoje.

Apie sezoniškumą ir vietą po saule

Įmonės vadovas pasakojo, kad jo versle taip pat egzistuoja sezoniškumas. Jis yra pastebėjęs, kad šiltuoju metų laiku daugiau išauga tinklelių nuo vabzdžių, markizių, žaliuzių, roletų paklausa, o rudeniop jau pasipila garažo vartų užsakymų.

Kad konkurencija šioje srityje yra nemaža, V. Koreva nesureikšmina, nes yra įsitikinęs, kad vietos po saule užteks visiems. Be to, įmonėje neapsiribojama tik vietiniais klientais, pagaminta produkcija iškeliauja ir į užsienio šalis – Švediją, Norvegiją, Vokietiją.

„Geriausia reklama – iš lūpų į lūpas. Tie, kas su mumis dirbo, žino mūsų galimybes, kokybę“, – sakė V. Koreva.

Nepaisant krizių, įmonė visuomet augo

Kaip įmonei sekėsi išgyventi pasaulines ekonomines krizes ir netikėtai užklupusią pandemiją?

„Krizių poveikį jautėme ir mes, tačiau jis nebuvo toks žymus, nes dirbame su statybų sektoriumi, kuris visuomet turi paklausą, užsakymų. Todėl ir tas judėjimas buvo visuomet.

Kalbant apie pandemiją, tai didelė mūsų darbo su klientais dalis, užsakymai vyksta nuotoliniu būdu, todėl čia didelių iššūkių išvengėme.

Išgyvenome krizes, pandemiją, išmokome su tuo susigyventi ir dabar mūsų tikslas – išsilaikyti ir toliau“, – kalbėjo V. Koreva ir pasidžiaugė, kad nepaisant visų krizių, pandemijos, įmonė pamažu auga nuolat.

Vienas komentaras apie “Alytaus vartų gamintojai – 20 metų: išlaikyti vietą po saule padeda pasitikėjimas

  1. labai jau panašu, kad tokia produkcija parvežta ir kaimyninės Lenkijos , kažin kaip sektųsi jei ne kaimynai 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *